Tot en el casament de l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida i la seva ja dona, Teresa Urquijo, voreja l'esperpent. Els nuvis, després d'un cap de setmana d'imatges grotesques, ja són marit i muller. Un casament que va regalar unes imatges que no hi ha per on agafar-les. "Yo he visto cosas que no creeríais", que deien a Blade Runner. Entre els convidats, com Esperanza Aguirre i la flor al cap, el nebot model d'Almeida, la família del nuvi, el rei Joan Carles caient-li el bastó, la reunió dels Borbons, els nuvis ballant (o perpetrant) un xotis, la cara d'empanat de l'emèrit a la festa, sense estar assegut al costat de la seva dona Sofia... Va ser un no parar.

DL u553775 042
Joan Carles i José Luis Martínez-Almeida / GTRES
DL u553800 015
Els Borbons a la boda d'Almeida / GTRES
DL u553798 053
Esperanza Aguirre i el seu discret 'floripondio' al cap / GTRES

El casament més hortera, ranci i inclassificable dels darrers temps encara donarà moltes tardes de glòria. Un cop acabada la cerimònia i la posterior festa, toca el consegüent viatge de noces. La parelleta va anar diumenge a l'aeroport de Barajas amb destí les Illes Maldives i Bhutan. L'alcalde s'ha agafat dues setmanes de festa, que començaven amb un viatge de 13 hores. La revista Vanitatis els va enxampar justament a l'aeroport madrileny, arribant somrients i carregats amb la maleta anant cap als taulells de facturació. L'esmentada publicació també es feia ressò d'una curiositat sobre Almeida i Urquijo: anaven vestits idèntics per començar el seu viatge. Els ja marit i muller, irrisoris, com si fossin aquells fills petits (siguin bessons o no) que alguns pares s'entesten en vestir-los iguals (servidor va veure recentment una imatge en un conegut poble del Baix Camp que em va fer esclatar els ulls, amb una parella i quatre fills, quatre, de diferents edats, vestits com de marinerito amb colors blaus i blancs). Una exclusiva que ha deixat tothom al·lucinant per com de ridícul es pot ser:

I no parlen només de la coincidència en els pantalons blaus o el polo blau, sinó especialment, pel que duien als peus. Unes sabatilles esportives de la marca 'On Cloud', el model bàsic de la marca, que costen 150 euros, de color blau, transpirables, amb els cordills blancs, com la sola i el logo brodat. Expliquen que Almeida i Urquijo "se apuntan al twinning con sus looks". I què és el twinning? La traducció seria bessonejant, és a dir, anar idèntics. Vestir igual que la teva parella. Recorden que abans que ells dos, d'altres parelles també van fer la gracieta com David i Victoria Beckham o Kanye West i Julia Fox.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!