Shakira ha vingut uns dies a Catalunya amb motiu de deixar els seus fills Milan i Sasha amb el seu pare Gerard Piqué. La cantant colombiana ha volat des de Miami per complir amb els acords de veure i estar tots dos amb els seus fills cada cert temps, i ho ha aprofitat per anar a veure la cursa de Fórmula 1 del Gran Premi que es va disputar aquest cap de setmana a Montmeló, i, després, per anar a menjar a un restaurant japonès de Barcelona i fer-se fotos amb un pilot amb qui ha fet molt bones migues i que alguns situen com alguna cosa més que un amic, el britànic Lewis Hamilton, especialment, per una imatge on ell l'agafa per la cintura, tots dos molt somrients. 

Mentrestant, el seu ex és en boca d'una influcencer, Nadia Jémez, que assegura que li va caure als peus quan el va conèixer i que mai més tornarà a pujar a un cotxe amb ell. Per què? Perquè anava a tota pastilla i pel seu to de sobrat amb l'encarregat d'un pàrquing, quan aquest li va dir que reduís l'altíssima velocitat a la qual anava: "Iba con él en el coche y le pareció superbien saltarse absolutamente todos los semáforos de la Diagonal y entrar a ciento y pico de velocidad en un pàrquing. El señor del pàrquing le dijo 'No puedes entrar así al pàrquing'... Le contestó de una manera...: 'Sí, vale, genial, cómprate un amigo". Y yo diciendo 'Por favor, ¡que me saquen de aquí!, ¿qué hago aquí?, ¿QUÉ-HAGO-AQUÍ?'. No me lo podía creer, me hizo pasar una vergüenza... No es una persona que me inspire confianza".

pique nadia jemez
Nadia Jémez i Gerard Piqué / TikTok

Probablement, a Piqué li llepi un peu el que l'exparella del gamer xBuyer, un dels presidents de la Kings League, pugui dir d'ell i de la seva velocitat al volant. El que ja li toca més el que no sona és el que porta fent, diu, un paparazzi els darrers temps, des que es va saber que ell i Shakira se separaven i des que va començar una relació sentimental amb la seva nova parella Clara Chía. I és que tots dos han presentat una denúncia contra el fotoperiodista Jordi Martín, habitual de Telecinco, en programes com Sálvame o de la televisió americana, per exemple, amb col·laboracions a El gordo y la flaca. Martín és, per exemple, el reporter amb qui se les va tenir un dia que anava a l'aeroport amb els seus fills Milan i Sasha i ell els seguia amb la càmera tota l'estona, fins que van tenir una topada.

L'ex del Barça i la seva actual parella argumenten que se senten assetjats per Martín, i han arribat fins el punt de demanar una ordre d'allunyament perquè el paparazzi no se'ls hi pugui acostar a menys de 3.000 metres. De fet, aquest mateix dimecres està tenint lloc una citació judicial que veurem en què acaba. El passat 10 de maig Piqué i Chía van anar a una comissaria a denunciar que Martín va accedir a una zona privada, en un estacionament, per treure fotos d'ells, cosa que nega la defensa del periodista, assenyalant que sempre ha fet la seva feina de forma legal. I parlant de periodistes, ara qui és al focus és Shakira, perquè segons El programa de Ana Rosa, podria estar cometent una il·legalitat amb l'objectiu de mantenir a ratlla els periodistes, els focus, les càmeres i els micròfons que en tot moment volen informar sobre ella... a les portes de casa seva.

bruixa
La bruixa a la casa de Shakira / GTRES
bruixa2
La bruixa a la casa de Shakira / GTRES

De moment, el que sabíem, de quan vivia a Esplugues, és que a Shakira li agradava col·locar un nino d'una bruixa a la terrassa, enfocant cap a la casa dels seus exsogres, en una clara referència a la mare de Piqué, Montserrat Bernabéu. Doncs ara, segons el programa de Telecinco, "Shakira podría estar cometiendo una ilegalidad. Y es que la cantante, a su regreso a España, ha hecho algunos cambios en la que fuera la casa familiar". Quins? Segons Adriana Dorronsoro, reportera d'El programa de Ana Rosahauria instal·lat unes càmeres de videovigilància apuntant cap a la via pública per saber si té o no periodistes esperant-la a les portes de casa seva, cosa que estaria prohibida, la d'enfocar cap aquelles zones amb una dispositiu d'aquest tipus: "Hay una cámara robotizada que sigue todos los movimientos que hacemos los compañeros de la prensa". Aquesta càmera:

camara shakira
'El programa de Ana Rosa', davant de la casa de Shakira / Telecinco
camara shakira ana rosa3
'El programa de Ana Rosa', davant de la casa de Shakira / Telecinco

"Ayer ella espero a que nos fuésemos casi todos para salir de su casa. Es decir, que ella está controlando todo lo que hacemos, y cuando sale sabe que no hay nadie ni ningún compañero de la prensa", ha afegit la reportera. I què hi ha dit Ana Rosa Quintana? Indignada: "Oye, pero vamos a ver... Me has enseñado esta cámara... ¿eso es una propiedad privada, no? Está prohibido. Vamos a ver: uno puede poner la cámara y enfocar la puerta de su casa por si hay alguna persona que quiere entrar en tu casa, pero la cámara no puede invadir el espacio público""Yo creo que es ilegal. Cuando nos movemos los compañeros, gira y nos enfoca si estamos en la acera de enfrente", diu la reportera.

camara shakira ana rosa2
'El programa de Ana Rosa', davant de la casa de Shakira / Telecinco
camara shakira ana rosa
'El programa de Ana Rosa', davant de la casa de Shakira / Telecinco

Shakira i Piqué i la seva relació amb els reporters... diríem que no és precisament la millor.