Aquest cap de setmana els fans del motor, concretament, de la Fórmula 1, estaven esvalotats. Gran Premi a Montmeló, on s'esperava millor paper de Fernando Alonso i Carlos Sainz, que va tornar a guanyar, com sempre, Max Verstappen, i on el britànic Lewis Hamilton va fer un molt bon paper, quedant segon. El pilot de Mercedes, però, ha fet embogir els seus seguidors no només pel que ha fet amb un volant entre les mans, sinó per on s'ha vist la seva mà en una imatge que ha donat la volta al món. Al costat de qui? De Shakira.

DL u533477 013
Lewis Hamilton a Montmeló / GTRES
DL u533477 012
Lewis Hamilton a Montmeló / GTRES
Shakira a Montmeló / Vídeo: Ignasi Noguer
WhatsApp Image 2023 06 06 at 13.37.57
Shakira a Montmeló / Foto: Ignasi Noguer
WhatsApp Image 2023 06 06 at 13.37.57 (1)
Shakira a Montmeló / Foto: Ignasi Noguer

Perquè en un Gran Premi que van visitar nombrosos VIPS i celebrities, com molts jugadors del primer equip del Barça, a qui no vam veure va ser a Gerard Piqué... Però sí a la seva ex, Shakira. La cantant colombiana ha tornat a Barcelona a deixar-li els seus fills Milan i Sasha al seu pare, i va aprofitar el viatge per anar al paddock de la Fórmula 1. I amb qui va passar molta estona? Bingo. Amb Lewis Hamilton. Una imatge junts que tothom ha comentat, especialment per un detall: com agafa el pilot a la cantant per la cintura amb la seva mà.

Des que Shakira i Piqué van partir peres, i ell va començar una nova relació amb Clara Chía, s'han escrit rius de tinta i hores de televisió buscant-li una nova parella a la intèrpret de Monotonía o Acróstico. Qui serà la persona que substitueixi Piqué al seu cor? S'ha parlat d'actors de Hollywood amb qui s'han seguit mútuament a les xarxes socials. De ballarins. I ara, qui és al focus és precisament el pilot britànic campió del món vàries vegades. Expliquen diferents mitjans com Telecinco que podrien estar començant una relació després d'haver estat captats en diferents ocasions demostrant una enorme complicitat.

shak hamilton
'El programa de Ana Rosa' / Telecinco

Després de deixar els seus fills amb Piqué, va anar cap a casa on segons Telecinco, uns estilistes la van arreglar per anar cap a Montmeló, on va estar a la llotja de l'escuderia Mercedes-Benz per la qual corre el britànic. Després de veure els cotxes, va tornar a casa, es va tornar a canviar de roba i "se puso un look de noche para acudir a cenar a uno de los restaurantes japoneses más famosos de toda Barcelona". Quin? 'Parco', un local de gastronomia asiàtica, un dels més top de Barcelona i al qual hi van sovint moltes cares conegudes ("Fue a cenar bastante tarde, nadie de prensa la captó e incluso pudo esconderse en el coche para que no la viesen"). Riures, confidències, bona teca i després, anar a prendre unes copetes... I després?... "Desde ese momento no se ha vuelto a saber nada de ella... Las persianas de la casa de la artista estaban bajadas. A simple vista, parecía que no había nadie. ¿Habrá dormido en casa? ¿Llegó a ir a ella o, por el contrario, durmió en otro lugar?", es preguntaven a Telecinco. Estarem atents per comprovar si aquesta hipotètica nova parella bomba va sobre rodes o no.