Com a futbolistes en actiu no van tenir temps d'enfrontar-se damunt d'un terreny de joc. Gerard Piqué va començar la seva llarga i exitosíssima carrera com a jugador l'any 2004, primer al Manchester United i després al Saragossa, per passar a formar part del millor Barça de la història l'any 2008. En canvi, quan el central català debutava, a Paco Jémez li quedava molt poc per penjar les botes. El jugador canari es retirava a les files del Lugo l'any 2006, després d'haver passat per equips com el Deportivo de La Corunya, el Còrdova, el Múrcia, el Rayo Vallecano o també el Saragossa. Després, però, faria carrera com a entrenador, i alguna vegada amb ell a les banquetes es va enfrontar al Barça on jugava Gerard Piqué.

jemez
Paco Jémez / LaLiga

La que sí que va coincidir amb Piqué, però no damunt la gespa sinó dins d'un cotxe, va ser la filla de Jémez. Nadia, coneguda influencer amb molts seguidors, especialment a TikTok, ha adquirit cert reconeixement en aquest món de les xarxes gràcies als seus vídeos i a la seva relació sentimental amb Javi Ruiz, més conegut com xBuyer, que és, casualitats de la vida, un dels presidents de la Kings League presidida per l'ex de Shakira. Però Nadia Jémez i xBuyer, com Piqué i la cantant colombiana, han partit peres. Ja no són parella: "No sabéis cuantísimo os agradezco todos lo mensajes que me están llegando de apoyo, de ánimo y de cariño. Me emociono y todo. Para mi es muy importante que la gente que sigue mis vídeos, al final te apoye cuando tienes un problema".

Jémez mira de deixar enrera aquesta relació amb xBuyer. I també mira de deixar enrera males experiències viscudes amb ell... i amb Gerard Piqué dins d'un cotxe. La influencer no té massa simpatia, per dir-ho suaument, cap a l'exjugador català pel que ha passat entre ella i Shakira: "Una persona que deja a su familia, se lía con una chavalita que no sé cuántos años tendrá, tendrá mi edad, y lo deja todo, se divorcia de su mujer y hubo el escándalo que hubo... A mí no me transmite confianza. En ocasiones que he estado con él, no me transmite que sea una persona a la que yo le deba respeto porque no se ha comportado bien con los demás". I posa un exemple, "lo voy a contar".

pique cotxe
Gerard Piqué

 Explica la influencer què va passar un dia que anava al cotxe amb Piqué... a todo trapo. Vaja, com si fos un dels membres de la banda de Dominic Toretto de Fast and Furious: "Iba con él en el coche y le pareció superbien saltarse absolutamente todos los semáforos de la Diagonal y entrar a ciento y pico de velocidad en un pàrquing. El señor del pàrquing le dijo 'No puedes entrar así al pàrquing'... Le contestó de una manera...: 'Sí, vale, genial, cómprate un amigo". Y yo diciendo 'Por favor, ¡que me saquen de aquí!, ¿qué hago aquí?, ¿QUÉ-HAGO-AQUÍ?'. No me lo podía creer, me hizo pasar una vergüenza... No es una persona que me inspire confianza. Ha sido la primera y la última vez que me veré con esa persona":

Queda clar que Nadia Jémez no conserva un bon record de la seva trobada amb Piqué...