L'esclat de la ruptura sentimental de l'any, la de Gerard Piqué i Shakira, ha fet tornar a la primera línia mediàtica a una "estrella" convidada. Parlem de Núria Tomás, l'exparella del central del Barça amb la que mantenia una relació just abans de començar el seu idil·li de 12 anys amb la cantant colombiana. La filla de l'empresari del pernil Enrique Tomás s'ha vist involucrada en rumors no gaire agradables, com que hauria mantingut el contacte estret amb en Gerard a esquenes de l'artista. És el que va assegurar el paparazzo Jordi Martín a 'Sálvame', insinuant una nova deslleialtat del futbolista i sembrant el dubte sobre la Núria en un moment vital molt particular i feliç.

Gerard Piqué y Núria Tomás GTRES
Gerard Piqué i Núria Tomás / GTRES

Feliç, sí, perquè Tomás està vivint una setmana d'estrenes importantíssimes. Primer, el documental sobre la seva vida i que ja està disponible a la seva web. Un testimoni que afecta també Piqué, perquè rememora la seva relació i com li va canviar la vida tot el que va passar. Aquella ruptura també va ser dolorosa i fins i tot va provocar conseqüències notables, com l'enemistat d'Antonella Rocuzzo​, parella de Leo Messi, amb la mateixa Shakira. L'argentina i la catalana eren bones amigues, i l'aparició de la cantant va caure com a una bomba que encara avui en dia belluga. Hi ha qui afirma que l'Antonella ha aplaudit amb ganes el final traumàtic de Piqué i Shak, fins i tot. 

Núria Tomás serie www.nuriatomaslaserie
La sèrie de Núria Tomás / www.nuriatomaslaserie

La segona estrena té a veure amb la seva parellaAgus Puig Gibernau. Estan feliçment casats i van ser pares d'una criatura, l'Apolo, el desembre de 2020. L'experiència de la maternitat i el magnífic estat de salut de la seva relació van afavorir que busquessin una segona criatura, una meta que també han assolit fa només unes hores. Ha estat mare de nou de l'Edu, la notícia més feliç per a la parella, sense dubtes. El matrimoni ha compartit una imatge des de l'hospital amb el nouvingut sobre el pit de la Núria, que somriu exultant i cansada, mentre l'Agus és la pura expressió de plenitud i joia. Fan patxoca tots tres. "Somos felices, todo ha ido muy bien", escrivia als seus seguidors.

Núria Tomás nacimiento segundo hijo marido Agus Instagram
Núria Tomás i el seu marit Agus després de donar a llum el seu segon fill, l'Edu / @nuria_tomas

Si com assegurava el reporter de 'Sálvame' és cert que Tomás i Piqué mantenen contacte de tant en tant, imaginem que en Gerard haurà felicitat la seva ex i compartirà l'alegria que sent en aquest moment. Qualsevol altra especulació sembla agosarada i de mal gust, la veritat. Ara bé, no creiem que el blaugrana tingui el cos per aquest tipus de situacions, perquè té molta planxa i, a més a més, una de les grans incògnites de la seva ruptura és assegurar el benestar dels seus propis fills, Milan i Sasha Piqué Mebarak. Hi ha qui diu que Shakira vol marxar de Barcelona i que els nens se'n vagin amb ella, mentre que el defensa no estaria disposat a tal extrem. En tot cas, tots dos segueixen mantenint el mínim contacte per no interferir en la vida dels petits i, sobretot, evitar que paguin els plats trencats dels adults.

pique shakira e hijos gtres
Piqué, Shakira i els fills / GTRES

Moltes felicitats, Núria, Agus, Apolo i el petitíssim Edu. La vida sempre s'obre camí. I la felicitat també.