Albert Rivera es va convertir en un dels protagonistes indiscutibles de la crònica rosa durant el passat estiu. La bomba primigènia va ser que ell i Malú, amb qui havia compartit la seva vida durant els darrers quatre anys, havien decidit acabar la seva relació poc abans de l'inici de la temporada estival. Però, si una ruptura ja és prou noticiable per als amants del safareig, ja advertim els més desconnectats d'aquest relat que el personatge de l'exlíder de Ciutadans no va quedar retratat com algú planyívol.

La premsa del cor l'acompanyava, sense saber-ho, en totes les passes posteriors a partir peres amb la intèrpret d'Aprendiz. Va ser durant uns dies que el barceloní va passar de vacances a les Pitiüses que va ser enxampat per les càmeres dels paparazzis. Primer, només es farien públiques unes fotografies de les quals se'n podia extreure que ell i l'actriu Aysha Daraaui podrien haver començat un idil·li. Dies més tard, les instantànies de la discòrdia ho farien esclatar tot encara més. Rivera, banyant-se a la Mediterrània amb la catalana menjant-li, literalment, l'orella.

albert rivera aysha daraaui twitter
Albert Rivera i Aysha Daraaui. / X

Impacte total i allau de reaccions a la xarxa davant d'una estampa tan summament grotesca. El cas és que el gir de guió definitiu encara estava per venir, ja que finalment resultaria que Daraaui i ell només són amics. Molt bons amics i amb certs drets exclusius, comprenem. No només això, sinó que en realitat l'afortunada d'ocupar el cor de l'expolític era —i és— la creadora de contingut i dissenyadora Carla Cotterli. Les seves fotos fent-se petons els delataven, estiguessin més o menys pactades.

Albert Rivera nueva novia besos carla Semana
Albert Rivera i Carla Cotterli. / Semana

En qualsevol cas, on queda Malú en tota aquesta història? Imaginem que no li va fer cap mena de gràcia veure com qui feia només uns mesos era l'home de la seva vida havia embogit de manera tan abrupta. Elegant, retirada al sud de la península i cuidant de la Lucía, la filla que tenen en comú, va reaparèixer en escena per fer costat al seu ex al tanatori quan el pare li va morir. Demostrant la capacitat de tenir sentiments i empatia encara i la voràgine mediàtica, com també feia en una entrevista per a la revista Elle, on feia gala del seu habitual recel pel que fa a explicar les intimitats. No sense incidir una mica en l'assumpte del moment, traient pes al drama, expressant que "en ocasiones, crees en algo y luchas por ello con todas tus fuerzas. Pero a veces no se da. Y no es culpa de nadie, no es malo ni bueno, sucede sin más".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

La cantant i el seu entorn feien entendre aleshores que la decisió de partir peres venia motivada per un desgast en el vincle entre ambdós, però l'entrevista que el pròxim dimecres 6 de desembre ofereix el Chester de Cuatro posa una qüestió molt més clara sobre la taula. Només en el breu avançament de la conversa amb Risto Mejide ja s'observa que, d'alguna manera, traeix les seves conviccions habituals quant a no parlar massa de la seva vida privada. Sobre si un fill multiplica allò que una parella té, ella té clar "que sí, planteado como lo bueno y lo malo. También creo que separa mucho si las dos personas no están en el mismo sitio. Crea un mundo". Boom.

I tant que separa. Qui els ho havia de dir.