Si hi ha algú que està esprement tot el suc a la temporada estival com ningú, aquest és Albert Rivera. L'exlíder del partit polític Ciutadans gaudeix del seu primer estiu de solter després de trencar el seu compromís amb la cantant Malú el mes de juny passat. Una relació sempre entelada pels constants rumors de crisi que al final ha durat quatre anys i fruit de la qual naixia el 2020 la seva filla en comú, Lucía. Ara, la intèrpret de Blanco y negro ha ofert per fi la seva primera entrevista després de la ruptura. Just en el moment que el seu ex no para de copar portades de la crònica social per mostrar-se en una actitud realment encaramel·lada amb altres dones.

Malú i Albert Rivera Europa Press
Malú i Albert Rivera quan encara estaven junts. / Europa Press
Albert Rivera i Malú efe
Imatges d'una relació que ha durat quatre anys. / EFE

Un contrast clar amb Malú, que és portada de la revista ELLE. Ha concedit la publicació especialitzada en moda una entrevista en profunditat sobre el seu futur personal, però també professional, a més d'endinsar-se en moltes qüestions de la dilatada trajectòria amb què ja compta al món de la música. La neboda de Paco de Lucía n'ha tocat mil i un pals: la seva recent maternitat, el masclisme en la indústria i, per descomptat, el final del seu mediàtic amor amb l'expolític.

"Asumirlo de la mejor forma posible" és el que vol Malú

Li pregunten què ha après de ser mare, i el té clar: "Que tu vida se vuelve a llenar de primeras veces, que todo eso que has olvidado, de repente, regresa (...) Ser madre, además, te quita todas las tonterías de encima. Si en ti había una pizca de egoísmo, se acaba completamente, porque ya tu vida es para otra persona, para un ser humano en miniatura. Creo que no hay nada más puro ni más bello que un hijo". De fet, mentre Rivera no para de fer plans amb els seus amics —de fet, ara mateix es troba a Londres—, ella s'ha refugiat a Cadis al costat de la seva filla, amb qui està passant aquests càlids dies de vacances.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

Sobre la ruptura, naturalitza la situació, perquè "no soy ni seré la primera ni la última persona que se separa". "En ocasiones, crees en algo y luchas por ello con todas tus fuerzas. Pero a veces no se da. Y no es culpa de nadie, no es malo ni bueno, sucede sin más. De modo que hay que tratar de entenderlo y asumirlo de la mejor forma posible", enfonsa amb un to molt asèptic, encara que destaca que "las cosas hay que hacerlas bien, aunque evidentemente es mucho más fácil empezar una relación que salir de ella. Pero cuando te vas de un sitio conviene recordar cómo entraste. Y eso, con seguridad, te ayuda a olvidar por qué te marchas y a traspasar la puerta con lo bueno en tu cabeza". Que algú avisi Rivera que per aquí li han deixat un recadito.

Mentrestant, Albert Rivera de flor en flor

No deixa de ser destacable que aquestes declaracions de la 'coach' de La Voz arribin després que sortissin a la llum unes fotografies d'Albert Rivera fent un pell amb pell sota l'aigua amb l'actriu Aysha Daraaui. Poc després es desmentia que en realitat estiguessin junts com a parella, i això que les instantànies parlaven per si soles.

Rivera i Aysha Twitter
Les imatges íntimes de Rivera i Daraaui. / Twitter

Però és que per descomptat que no eren parella, ja que ell, en realitat, tindria una altra xicota: la dissenyadora i 'influencer' Carla Cotterli. És amb ella amb qui tan sols una setmana després apareixien imatges de nous petons apassionats a la portada de la revista Semana. Unes fotos que, per cert, van amb truc, i és que Rivera s'hauria conxorxat amb els paparazzis.

Albert Rivera nova xicota|núvia petons carla Semana
Portada del 16 d'agost. / Semana

Ai, Albert. No hi ha dubte que el seu està sent un estiu intens. De flor florida, de dona en dona. Ho diu Malú, que les coses cal fer-les bé.