Ensurt important per a Natalia Almarcha, la xicota oficial, estable i aparentment de futur de Risto Mejide. Ha costat, però el presentador i la farmacèutica manxega han superat els obstacles de la seva relació i ara van de la maneta, fins i tot amb plans de boda, segons algunes fonts. De moment la Natalia acompanya el seu estimat a actes i ocasions especials, trepitja photocalls i catifes vermelles, i cada dia està més familiaritzada amb el circ del showbusiness. Ara bé, Almarcha vol que el seu business sigui el de la botica. I n'està muntant una en un poble de València, a Nàquera. Ella afirma que ha estat gràcies als seus estalvis de formigueta, altres diuen que té el patrocini de l'estrella de Mediaset, qui per fi estaria aportant econòmicament en la vida de la seva companya. Una farmàcia no és barata. I amb un sou d'auxiliar i un extra de tatuadora, no hi arribes. Però ves a saber. Tampoc seria cap crim que Mejide l'ajudés, de fet seria una bona mostra d'amor: ja no seria més un garrepa

La Natalia està posant tota la seva força i energia en el muntatge de la seva farmàcia, i pel que va compartint a xarxes socials, penca molt i dorm ben poc. No hem posat en marxa mai un establiment d'aquesta mena, i no podem valorar correctament si s'està passant d'intensa o realment l'empresa requereix aquest sacrifici físic i mental tan exigent. Això sí, arribar a extrems que facin perillar la teva vida, segur que no. I pel que sembla, la jove de 27 ha petat. I passa factura, en el pitjor moment. Ha estavellat el cotxe mentre anava al volant.

natalia almarcha video instagram
Natalia Almarcha en una farmàcia / Instagram

Que ningú s'esveri: la protagonista està perfectament de salut. L'impacte ha deixat malmès el frontal del vehicle, però no ha passat d'aquí. Tot i això, la Natalia s'ho pren com un advertiment i com una lliçó de vida: res és més important que mantenir-se al món dels vius. Un accident de trànsit és una loteria massa arriscada de jugar, millor no temptar a la sort. Almarcha reconeix que la culpa del sinistre és seva; o si més no, que el seu estat actual ha afavorit un incident que podria haver estat més greu. "Mi cuerpo ya ha petado después de tantos días sin dormir. Lo bueno de este susto es que me ha hecho darme cuenta de que la vida es mucho más importante que darlo todo en el trabajo".

Natalia Almarcha Instagram
Natalia Almarcha / Instagram

La vida d'Almarcha es divideix, ara mateix, entre tres amors: la farmàcia, a la que dedicarà una mica menys temps i intensitat, si més no de moment; el seu nòvio famós, a qui agraeix "respetar que quiera ser autosuficiente, aguantarme más que nadie el estrés de los últimos meses y todos mis bajones, que tiene tela que el optimista de los dos seas tú. Por hacerme compañía tantas noches de guardia a través del teléfono, y por no dejar nunca que abandonase mi sueño", i finalment, el seu "bebè", el gos Kairo. Tres tresors que no pot posar en risc amb situacions com les viscudes fa unes hores. Celebrem que es trobi perfectament. 

Risto Natalia GTRES
Risto Mejide i Natalia Almarcha / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!