Unes fotos que van fer la volta al món durant l'estiu i de les quals ella és una de les protagonistes. Bé, pot ser que al món sencer no, però tampoc no van passar desapercebudes. Parlem de les primeres instantànies que portaven a col·lació l'esbojarrat estiu d'Albert Rivera. L'exlíder de Ciutadans no ha deixat d'omplir titulars durant l'època estival per coses bones i per coses no tan bones. Si bé l'última de les notícies no és encoratjadora, ja que l'expolític atenia els mitjans amb motiu de la sobtada mort del seu pare, no podem obviar el fet succeït en les setmanes prèvies. Fets relacionats amb ella. Aysha Daraaui, actriu de professió i sirena extra-romàntica en les estones de lleure.

Sirena no perquè li agradi molt el mar, que segur que també tenint en consideració les fotos amb què acostuma a delectar els seus seguidors en el seu perfil d'Instagram. La delimitem així perquè unes imatges veritablement suggeridores d'ella menjant-li l'orella a Albert Rivera a les aigües de la Mediterrània es convertien en el focus de l'atenció rosa a començaments d'agost. Tot això, tan sols uns mesos després que el barceloní i la cantant Malú partissin peres després de quatre anys junts i una filla en comú.

albert rivera aysha daraaui twitter
Aysha Daraaui i Albert Rivera s'ho passen fabulosament. / Twitter

La millor part és que la cosa no es queda en això. Quan tots els mitjans de comunicació ja havien delimitat a Daraaui, fins llavors coneguda pels seus papers en sèries com Amar es para siempre o la pel·lícula No matarás, com la nova i flamant xicota de Rivera, el gir de guió definitiu. Que tot havien de ser bromes entre amics, vaja. Bromes amb llengua, però bromes. Per què? Perquè dies més tard es revelava el nom de la seva veritable parella: la creadora de contingut Carla Cotterli.

Albert Rivera nova xicota|núvia petons carla Semana
Albert Rivera i Carla Cotterli. / Semana

Primeres i incòmodes declaracions d'Aysha Daraaui

Mentre Albert es limitava a posar-se rondinaire davant de les càmeres dels mitjans de comunicació, Aysha procurava mantenir-se tan aliena a la voràgine mediàtica com fos possible. Lamentablement, i fins i tot havent passat ja un temps de digestió, la intèrpret no s'ha pogut escapar de les preguntes de la premsa. Ha estat durant la presentació de la pel·lícula El Cuco, a què ella estava convidada, quan els reporters l'han interceptat. Massatge inicial parlant de cinema de terror per acabar anant al gra. "Ha sido un buen verano, he podido descansar", arrencava.

aysha daraaui europa press
Aysha Daraaui parla amb els mitjans. / Europa Press

Daraaui diu que ha portat "bien" acaparar tants titulars perquè, segons ella, sempre està contenta. Quan li pregunten pel seu ciutadà favorit, comença sentenciant que "no suelo hablar de mi vida personal, soy bastante discreta", però no li acaba quedant més remei. "Nada me sienta mal, yo soy muy amorosa. Me gusta el amor, me gusta la gente que me trata con amor y tratar con amor a los demás", expressa emfatitzant que prefereix parlar de la seva vida com a actriu. "No me suele incomodar verme en fotos", a diferència d'ell, que no li van agradar res. En qualsevol cas, confirma que són només "amigos".

aysha daraaui europa press
No li agrada parlar de la seva vida privada, però cau en la trampa. / Europa Press

"Me gusta disfrutar, soy una disfrutona" i "lo que pasa en Ibiza, se queda en Ibiza". Frases lapidàries. I això que intenta evitar pronunciar-se, però tampoc no li costa sortir airosa. Gaudir, sens dubte que ho va fer.