L'estació estival ha arribat a la seva fi i és normal que a tots ens inundi aquest inequívoc sentiment de pesar que cada mes de setembre implica. Tornada l'escola, tornada a la quotidianitat. Adeu a la platjeta, al cutis moreno i, per què no dir-ho, als amors d'estiu. Si cal parlar d'un home del nostre país que s'ha coronat com tot un expert en aquest últim i romàntic àmbit durant els últims mesos, pocs seran els que no apostin per Albert Rivera.

L'exlíder de Ciutadans ha gaudit de la seva acabada d'estrenar solteria com mai, poc després de posar punt final a la seva relació amb la cantant Malú. La primera bomba arribava amb els dies del barceloní en les Pitiüses, concretament a Eivissa, on va gaudir d'uns dies amb amics i amigues. Amigues molt properes, de fet.

albert rivera aysha daraaui twitter
Albert Rivera i Aysha Daraaui. / Twitter

Tan properes com l'actriu Aysha Daraaui, amb la que era agafat en una actitud molt, però que molt afectuosa a les aigües de la Mediterrània. Menjant-se l'orella, per ser concrets. Després de moltes setmanes de silenci, la intèrpret acabava acorralada pels mitjans recentment en la 'premiere' d'una pel·lícula. Va assegurar que només eren amics, i que ella es limita a ser "disfrutona". I no menteix. Estem convençuts que és ben disfrutona, així com que els seus petons xarrupa-timpans no els converteix en parella. El motiu? Rivera ja té una altra xicota.

La 'influencer' que li ha robat el cor a Albert Rivera

Nòvia 'influencer', per ser exactes. La solitud en l'amor li ha durat molt poquet a l'expolític, perquè la creadora de contingut Carla Cotterli li ha robat el cor sense miraments. Així ho va avançar el mes d'agost passat la revista Semana, amb imatges exclusives dels pardalets besant-se apassionadament durant una cita.

Albert Rivera nova xicota|núvia petons carla Semana
Les primeres imatges de Rivera i la seva nova xicota. / Setmana

En qualsevol cas, no tot ha estat alegria i parc temàtic per a Albert durant aquestes últimes setmanes. El seu pare va morir de forma sobtada en Torre del Mar, Màlaga, i fins i tot el seu ex i mare de la seva filla es va presentar al tanatori per acompanyar-lo en el sentiment. Un gest admirable malgrat que l'home amb ell que havia conviscut durant quatre anys sembla ja no quedar res. Carla Cotterli no va ser allà, i fins i tot van sorgir rumors de crisi. Enraonies desmentides, de nou, per la mateixa publicació, que mostra com la parella ja no s'amaga de res ni ningú.

Les últimes imatges de l'expolític i Carla Cotterli, la seva xicota

Al costat d'ella, que acumula gairebé 20.000 seguidors en el seu perfil d'Instagram, es mostra natural i reprenent la seva vida amb normalitat. Cosa sorprenent, ja que sempre es va mostrar molt pudorós envers els mitjans quan va començar el seu festeig amb la intèrpret de Blanco y negro. Sense por aparent a què diran, es fan petons i afectes, com es veu en les instantànies d'aquesta última trobada. Passejos pel centre comercial i magarrufes al cotxe. I és que, pel que sembla, Carla sí que va estar molt pendent del seu amorcito quan va perdre el seu pare i va evitar personar-se en la vetlla per no acaparar l'atenció. Si sembla poc, l'embolic no es queda allà. Amb els rumors de crisi apaivagats, cal destacar que la revista aporta també les imatges de l'última reunió entre Rivera i Malú, quan ell va anar a recollir Lucía, la seva filla en comú. Si va portar a la seva nova il·lusió fins allà o va evitar topades, és un misteri.

Carla no només treballa a la xarxa. Té una agència de màrqueting i fins i tot la seva pròpia marca de roba online. Una 'fashionista' en tota regla, encara que no vesteix massa taronja. Albert Rivera tampoc. It's a partit.