Des que Albert Rivera i Malú van partir peres, la premsa del cor anava com boja per saber qui ocuparia el cor de l'exlíder de Ciutadans. El polític català, des que ho van deixar estar amb la cantant (amb qui té una filla en comú) s'havia mostrat esquiu en matèria sentimental. Però fa uns dies, la revista Lecturas treia una exclusiva que ens va deixar a tots amb el peu canviat. I és que l'exlíder del partit taronja tornava a estar en parella, i novament, una dona procedent del món de l'espectacle. Ara, però, ha canviat la música per la interpretació, perquè l'expolític de Cs està sortint amb una jove actriu catalana, Aysha Daraaui. Després de dos mesos que va trencar amb Malú (després de quatre anys de relació), Rivera ha trobat l'amor al costat d'aquesta intèrpret catalana vuit anys més jove que ell (ella té 35 anys i ell en té 43).

Portada de Lecturas
Portada de 'Lecturas'

En la foto que il·lustrava el número de la setmana passada, la nova parelleta anava vestida, i a ella no se li apreciava bé un dels seus trets distintius: l'enorme quantitat d'espectaculars tatuatges que duu al seu cos. Ara, però, el número d'aquesta setmana que acaba de sortir del forn ve molt més calentet que l'anterior, ja que la intèrpret de No matarás i El inocente protagonitza unes imatges gens innocents i sí molt picants al costat del polític català. Ells ja poden negar que no tenen res i que només són amics (fins i tot el representant de l'actriu va dir que “No existe ninguna relación. Es una noticia basada en especulaciones”), que les imatges diuen tot el contrari. Els dos han marxat uns dies de vacances a Eivissa, i com diuen a Lecturas, "por encima del ruido mediático de los entornos, prevalecen las imágenes".

portada lecturas novia rivera menjantli orella
Portada de 'Lecturas'

I és que les imatges, com aquesta que veuen, són prou explícites. Tots dos agafats dins l'aigua, apartats del grup d'amics amb qui estaven (com l'actriu Macarena Gómez i el seu marit Aldo Comas, o la política madrilenya de Ciutadans, Begoña Villacís), ella darrere d'ell, abraçant-lo "piel con piel", com descriu el citat mitjà, i amb la llengua fora al costat de l'orella de Rivera. Passió desfermada a alta mar. En pàgines interiors de la revista, a banda d'aquestes "carantoñas en la oreja", es veu Rivera dins l'aigua fent-li fotos a Aysha sense la part de dalt del biquini, en topless, mirant somrient des d'una plataforma abans de llançar-se a l'aigua: "Más allá de si ambos ponen etiquetas a su relación, lo que es irrebatible es la intimidad especial que estas fotografías ponen de relieve". No sabem com li diran ells a la seva relació, però la imatge només té una forma de dir-se: una menjada d'orella en tota regla.