El divorci de David Bustamante i Paula Echevarría segueix ocupant titulars. Fa més d’un any que la parella va anunciar que se separaven després d’una dècada junts i una filla en comú, deixant tothom amb la boca oberta en no esperar-s’ho ningú. Des de llavors la polèmica els ha perseguit gairebé sense descans, passant dels rumors d’infidelitat a un punt mort en què es va parlar d’una presumpta reconciliació. La nena és el nexe d’unió entre ambdós, el que faria que no es critiquessin públicament. Però l’aparició estel·lar d’Ares Teixidó va començar a escalfar l’ambient.

Es va crear un gran rebombori en ser acusada d’organitzar un muntatge venent unes fotos a Diez Minutos entrant a l’edifici del cantant. El càntabre va negar-ho rotundament, no com ella que va deixar la porta oberta des d’un principi. De fet, van acusar la presentadora de trepa i montajista per organitzar presumptament un muntatge perquè parlessin d’ella.

La tempesta va passar, però Laura Fa afegia llenya al foc aquesta setmana assegurant a Sálvame que tindria constància que la parella és real, sabent que tindrien “trobades íntimes”. En tot moment va voler deixar clar que es tractaven de relacions esporàdiques, estant el cantant amb altres noies mentrestant.

Doncs sí, sembla que aquesta última part sí que és veritat. La revista ¡Hola! ha donat un cop sobre la taula en publicar la fotografia definitiva: una de Bustamante anant de la mà d’una noia. Es tracta de la primera prova gràfica de l’inici de la seva nova vida, qui ha seguit els passos de la seva exdona, qui fa uns mesos que surt amb un futbolista.

portada revista hola

En el cas de l’exconcursant de Operación Triunfo, ha començat a conèixer Yana Olina, una ballarina amb qui ha coincidit durant la seva participació a Bailando con las estrellas. De 30 anys, origen rus i participant d’aquest nou projecte de TVE, sembla que l’espurna ha sorgit aviat. La revista ha indagat a la seva vida i ha descobert que la nova il·lusió de David té un impressionant currículum dins del món de la dansa, sent bicampiona d’Espanya en deu balls o semifinalista a Europa i del món l’any passat. 

Junts formaran parella al programa, lluitant per aconseguir ser el duo que millor balli. La connexió entre ambdós sembla innegable i no han trigat a publicar una foto junts. 

Confirmaran la relació? O mantenen només una estreta amistat?