El cantant David Bustamante i l'actriu Paula Echeverría s'han separat. Ho ha confirmat aquest dilluns El Programa de Ana Rosa (Telecinco): "La parella farà un comunicat de la seva separació. Per les dades que sé, ella continuarà al domicili familiar, mentre que David es quedarà al pis de dos dormitoris que tenen prop dels seus pares. Per Setmana Santa, David s'anirà amb la família a la seva terra. Tot l'entorn n'està informat, inclosa la seva filla Daniella. Viuen separats des de fa temps".

Pels volts de la passada tardor, amb motiu del famós OT1: El Reencuentro, Bustamante confessava estar d’allò més feliç amb la seva dona i la seva filla. Era una mostra més d’amor del cantant per la seva muller. Semblaven una parella d’allò més avinguda... fins ara, que s'ha confirmat la separació, si bé fa dies que hi ha molts rumors sobre el tema.

paula echevarria gtres

Paula Echevarría. GTRES

Aquest cap de setmana, Bustamante i Echevarría l’han passat separats. Ell, a Cantàbria, amb el seu pare i el seu germà. Ella, a Madrid, amb la filla de la parella.

Podria tractar-se d’un fet qualsevol, sinó fos perquè tots dos, actius a les xarxes, no pengen cap foto plegats ni es mencionen des de fa temps. L'última imatge junts és del 3 de gener: 

 

A post shared by Paula Echevarria (@pau_eche) on

Això s’agreuja si tenim en compte que el passat 25 de març Bustamante va arribar a les 35 primaveres. Echevarría no va fer cap felicitació pública, mentre que el cantant sí que va informar del seu propi aniversari.

 

A post shared by David Bustamante (@davibusta) on

Tampoc la model va escriure res dedicat al progenitor de la seva filla pel Dia del Pare; sí que ho va fer, pel contrari, per al seu propi pare.

Echevarría i Bustamante es van conèixer l'any 2001 quan ell havia sortit de l'acadèmia d'OT i ella era actriu d'El Comisario. Al 2005 van començar la relació i al cap d'un any es van donar el 'sí vull'. Després de més d'una dècada de matrimoni, la parella ha decidit emprendre camins diferents.