L’anunci de separació de David Bustamente i Paula Echevarría va ser un dels bombazos del 2017. Després d’una dècada junts i una filla en comú, el que semblava el matrimoni perfecte va posar fi a la convivència en comú.

Els rumors van començar ben aviat, especulant-se sobre una possible tercera persona. Va haver-hi infidelitat? Que es relacionés el cantant amb Ares Teixidó més endavant no va ajudar a calmar la tensió. Unes fotografies de la mediàtica presentadora sortint del seu edifici van engegar tota una polèmica, acusant-la finalment d’haver preparat un muntatge per treure’n profit. Ella ho va negar des del principi, però l’ombra del dubte va quedar.

Sigui com sigui, de qui ara es parla és d’Echevarría. Molts mitjans asseguren que l’actriu hauria tornat a trobar l’amor, aquest cop al costat d’un conegut futbolista.

 

A post shared by Miguel Torres (@migueltorres) on

 

A post shared by Miguel Torres (@migueltorres) on

Es tracta de Miguel Torres, exjugador del Reial Madrid i actual figura del Málaga C. F. Si és més conegut, per això, és per les seves antigues relacions amoroses. I és que el noi ha estat parella de Patricia Conde (el 2009) i de Cristina Pedroche (el 2011).

pedroche  cuore

Cuore

Però com dèiem, ara el relacionen amb Paula Echevarría. L’ABC assegura que haurien coincidit en la festa d’aniversari de la dissenyadora de Dolores Promesas -una de les marques preferides de l’actriu-, i que des de llavors se’ls hauria vist sopant junts en diverses ocasions.

Això sí, no s’han conegut recentment. I és que el 2010 van participar junts en un videoclip de Bustamante. En aquella ocasió, Echevarría i Torres feien de parella, mentre al càntabre li tocava el paper d’amant.

Ha passat de la ficció a la vida real?