L’anunci de separació de David Bustamante i Paula Echevarría segueix removent els seus seguidors. Ningú no s’ho esperava, convertint-se en una notícia bomba que va ocupar les portades de les revistes del cor durant molts mesos. Mig any després de saber-se, va generar-se un terratrèmol mediàtic encara més fort amb la televisiva Ares Teixidó com a culpable.

La presentadora va fer tremolar la parella en moure fils, presumptament, perquè s’especulés que havia començat una relació amb Bustamante. Es va crear una gran polèmica en ser acusada d’organitzar un muntatge venent unes fotos a Diez Minutos entrant a l’edifici del cantant. El càntabre va negar-ho rotundament, no com ella que va deixar la porta oberta des d’un principi. De fet, en va treure el màxim suc possible apareixent davant dels mitjans dient que estava desolada davant les acusacions de trepa i montajista.

 

A post shared by Ares Teixidó (@aresteixido) on

La tempesta va passar, per això, encara que molts s’havien quedat amb el dubte. Havien estat junts una nit o no? Doncs ara, set mesos després, el tema torna a la palestra. La causant ha estat Laura Fa, anunciant a Sálvame que ha pogut confirmar que la parella està tenint “trobades íntimes”.

La periodista ha donat aquest bombazo basant-se en fonts d’ambdues parts, assegurant que no es tracta de res seriós, sinó de relacions esporàdiques: “Vam anunciar fa uns mesos el divorci de Bustamante. Ara és un home solter, jove i guapo que ja pot anar amb les noies que vulgui. I ara he pogut confirmar que David i Ares Teixidó tornen a tenir trobades íntimes. M’expliquen que el cantant està amb altres noies mentrestant, s’ho està passant molt bé”.

laura fa  salvame

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Vaja, sembla que finalment sí que seria veritat la història que va vendre la catalana... Ares va quedar molt malament, amb la seva imatge malmesa. Seria per això que ara estaria intentant que l’exconcursant d’Operación Triunfo reconegués que són amics: “La signatura del divorci de David i Paula ha suposat un punt d’inflexió, fent que les trobades siguin una mica més freqüents. Un amic íntim d’ella diu que busca reconeixement. El que porta malament és que l’amagui”, prossegueix Fa.

El portal web Look afegeix encara més detalls. Asseguren que durant aquestes últimes setmanes ha estat Ares qui s’ha desplaçat a Madrid, trobant-se sempre a casa del cantant. La van enxampar el cap de setmana del 7 i 8 d’abril, anant-hi també dues setmanes després.

Els periodistes han començat a perseguir de nou a Bustamante i en aquesta última ocasió no ha volgut dir massa cosa: “Ni confirmo ni desmenteixo res, només vull estar tranquil”. Aquest to és molt diferent del dur que va fer servir la primera vegada... És un senyal que ara sí que serà veritat?