"Por el amor de esa mujeeeeeer", així comença la tornada d'una de les cançons més cèlebres de David Bustamante. El càntabre és portada de Lecturas amb un fotomuntatge al costat de la catalana Ares Teixidó. La revista  ha pagat per unes fotografies on la presentadora de TV surt de l'edifici on Busta té un àtic de luxe. Les fonts de la revista sostenen que Busta i Ares viuen plegats ja que el cantant més ploraner d'OT s'hauria enamorat de la col.laboradora del Tarda oberta de TV3.

portada 3421 339c1eed 630x831

Segons sembla es van conèixer a mitjans de setembre durant la gala de presentació de la nova programació de Telemadrid. Teixidó hi presenta Hazlo por mil, un concurs que fuig de les preguntes culturals del Tot o res que Vicent Sanchis va cancel.lar a TV3. Ara recorre els carrers de Madrid buscant un vianant que respongui preguntes de la vida privada dels seus contactes del mòbil. El noi amb qui apareix al photocall no és Busta, que era a la mateixa festa, sinó el copresentador del concurs.

teixido telemadrid   @aresteixido

Instagram Ares Teixidó

Teixidó ja havia estat parella d'un altre famós, el monologuista David Guapo que fa poc va ser notícia per ser l'únic artista català que el diumenge de brutalitat policial contra votants de l'1-O no va cancel.lar la seva actuació. Ja fa mesos que la parella va tallar i s'especulava amb una relació entre David Guapo i Chenoa durant l'anterior edició de TCMS. Els dos membres de la exparella Guapo-Ares devien ser molt fans d'OT 1. Recordem però que Bustamante va quedar per sobre de Chenoa a la final, per tant, punt per a Ares Teixidó.

david guapo ares teixido   GTRES

GTRES

La revista assegura que el missatge que Ares va escriure fa dies a Instagram: "Y de repente tú" es refereix al cantant de "No soy un Superman".

 

Y de repente, TÚ.

A post shared by Ares Teixidó (@aresteixido) on

Ha de ser un superheroi per fer compatible la seva nova relació amb el fet que Paula Echevarría té claus de l'àtic de solter de Busta. Atès la filla que tenen en comú, el cantant no va tenir cap problema segons Lecturas a fer-li arribar a l'actriu una còpia de les claus. Miau! El nou pis de David Bustamante pel que paga 2500 euros al mes té 120 m2, piscina privada i altres luxes. Els que millor li vindrà són les persianes de seguretat i la vigilància 24h. Sinó, cada cop que soni la clau del pany li agafarà un cobriment. 

bustamante  instagram

Instagram Bustamante

Per tancar el cercle, Teixidó representa una obra de microteatre a Barcelona amb Àlex Casademunt, sobre qui pesa l'amenaça de 3 anys de presó. Es diu Dreams, Agencia i l'argument diu "¿Eres actor?¿Buscas una agencia que cumpla tu sueño?¿Estás harto de que no te paguen y te traten de imbecil?".  

Sala 1   Dreams  Agencia

Triangle entre Busta, Casademunt i Ares? Ara que torna Operació Triunfo recordem la lletra de Dos hombre y un destino que cantaven a duo: "Por el amor de esa mujer. Somos dos hombres con un mismo destino.Y aunque me digas que ella es para ti, y aunque seas mi amigo, lucharé".

ÚLTIMA HORA: Un periodista de Diez Minutos afirma que tot és un muntatge proposat pèr Ares Teixidó i Bustamante nega la relació amb la lleidatana.