"¡Mentira! A Ares la conozco de un día de la presentación de Telemadrid". Amb aquesta contundència ha desmentit David Bustamante la notícia rosa de la setmana. A Lecturas li podrien haver colat un gol antològic. La revista catalana s'ha tirat a la piscina només amb una foto on es veu Ares sortint de la mateixa urbanització on viu Bustamente. El cantant ha esclatat amb una frase determinant:  "¿Vivo yo solo en esta urbanización?". 

"Soy una temeraria". La premsa ja l'està acusant de "trepa" i de "montajista". En l'argot rosa aquest és el pitjor insult que pot rebre un famós: fer passar bou per bèstia grossa. Vendre la teva intimitat és una cosa, enredar una revista del cor és sentència de mort rosa. La competència comença a explicar d'on podria venir la història. Un periodista de Diez minutos denuncia el més mal fet: seria un muntatge unilateral. Ni tan sols s'ha molestat a pactar-ho amb Busta, que ha sortit indignat a desmentir-la, potser per por a perdre definitivament Paula Echevarría

busta  instagram

Instagram Bustamante

El periodista de la revista Diez Minutos ha explicat que la mateixa Ares Teixidó li va intentar vendre la relació amb un famós a mitjans de setembre. Ara s'ha fet efectiva la venjança del paparazzi contra Teixidó revelant el muntatge perquè la lleidatana "no li ha agafat el telefon". Durant un acte, Ares li va voler vendre l'exclusiva a Diez Minutos que ha acabat colant a Lecturas. 

ares  @aresteixido

Instagram Teixidó

Teixidó no ha sortit del pas. Només Bustamante ha desmentit el muntatge. Ella calla, potser aprofitant aquestes hores de fama que li atorga una relació amb el segon triunfito que més ven. Sempre li quedarà Bisbal.