Si fa uns dies ja recollíem en EN Blau la sorprenent exclusiva de Lectures que anunciava que Albert Rivera i una actriu catalana podrien haver començat una relació després que ell i Malú partissin peres fa ja un temps, sembla que el serial no ha fet res més que començar. Després que sortissin a la llum unes imatges de l'exlíder de Ciutadans i Aysha Daraaui, una jove de 35 anys d'origen marroquí establerta a Barcelona coneguda pels seus papers en sèries com Amar es para siempre i El inocente o la pel·lícula No matarás, la trama està servida. Tot per culpa d'unes instantànies a Eivissa d'ambdós juntament amb la també actriu Macarena Gómez i el seu espòs Aldo Comas, un artista multidisciplinari íntim de Rivera.

rivera vacances
El 'stories' de la discòrdia. / Instagram

Doncs bé, tan sols dos dies després que les imatges i informacions hagin copat portades en infinitud de mitjans de la crònica social, sembla que la que seria la nova il·lusió de l'expolític s'ha atabalat un pelín i no ha pogut reprimir ni un minut més les seves ganes d'expressar quina és la realitat de la seva relació. Això sí, sense tacar-se les mans i a través de tercers.

La veritat de la relació entre Albert Rivera i Aysha Daraaui

Entre ells "no existeix cap relació". O almenys això és el que ha apuntat Santiago Fernández, el representant de Daraaui a Así es la vida, l'espai de les sobretaules de Telecinco presentat per Sandra Barneda. Declaracions que sorgien arran que el programa sol·licités una entrevista amb l'actriu i, a través d'un escarit encara que concís comunicat, rebessin el següent missatge per part del seu mànager: "Lamento comunicarle que no es necesario entrevistar a mi cliente, puesto que no existe ninguna relación. Es una noticia basada en especulaciones e imágenes malintencionadas sacadas de contexto. Un saludo". Una baixada de persiana ràpida per no alimentar més els rumors que, evidentment, sorprèn poc sigui veritable o no el seu idil·li.

aysha daraaui comunicat asi és la vida
El comunicat d'Aysha a Así es la vida. / Telecinco

Per Rivera ha parlat Tamara Gorro, col·laboradora de televisió amb què manté una molt bona relació d'amistat. L'exdona d'Ezequiel Garay s'ha pronunciat a Y ahora Sonsoles negant-ho tot: "Llega un punto que (Albert Rivera) se cansa en el sentido de que no puede hacer su vida con amigos. Desde este programa desmentimos por completo que Albert Rivera esté con Aysha, que sea su pareja o cualquier otra mujer, es falso"I què hi ha de les fotos a Eivissa? Segons ella va ser "un viaje con amigos porque Albert viene de una reciente ruptura, todo el mundo sabe que con una ruptura necesitas el cariño de tu familia o tus amigos". I que necessita carinyo no li retreu ningú, perquè abraçada tremenda en què se'ls va agafar fonent-se. "Una despedida entre amigos", diu Tamara. Adiós con el corazón.

albert rivera aysha aeroport ibiza telezinco
Albert Rivera i Aysha s'abracen a Eivissa. / Telecinco

Va anar el mes passat de juny quan Malú i Rivera confirmaven per fi la seva ruptura després de quatre anys junts i una filla en comú. Dicen que el amor es suficiente, entona la madrilenya en un dels seus 'hits'. Llàstima que per a ells no ho va ser.