Fa tan sols uns dies ens assabentàvem que Albert Rivera està gaudint al màxim de tornar a ser un solter. Adeu Malú, adeu perfil d'home pudorós. Ell vol vacances i passar-s'ho molt bé al sol, mentre es relaxa flotant en les aigües cristal·lines de la Mediterrània. Potser és per això que acabés per anar-se'n de viatge a l'illa d'Eivissa amb el seu amic Aldo Comas, l'actriu Macarena Gómez i una altra persona que ha fet saltar les alarmes perquè sembla que es tracta del seu amor d'estiu. Una nova aventura de l'exlíder de Ciutadans. Ella és l'actriu Aysha Daraaui, amb qui ha reconegut tenir una amistat i poc més.

Lamentablement, unes imatges que Lecturas publicava en exclusiva fan volar pels aires la seva versió prefabricada que apunta al fet que entre ells no hi ha res de res. Unes fotos que poc deixen a la imaginació de coll per a dalt i en les que a Rivera se'l veu molt a gust mentre Daraaui li fa alguna llepada a l'orella en un exercici de pell amb pell que pocs durien a terme amb els seus amics per molt íntims que siguin.

Passió màxima i desenfrenada amb aquesta actriu, que ja s'ha convertit també una de les protagonistes de l'estiu dels famosos pel presumpte romanç que manté amb l'expolític. Si la seva actitud còmplice a l'aeroport, fent-se una afectuosa abraçada, ja va fer parlar, ell i la seva nova amant ho tenen complicat ara perquè els seus arguments sobre que simplement tenen una amistat no flaquegin. A més, a Rivera no se li ha destapat únicament aquest nou amoret que pretenia portar en secret, sinó que tan romàntiques imatges han fet la volta a Internet, convertint-se en el contingut perfecte perquè els usuaris produeixin mems i li propiciïn burles de tota índole. El barceloní, visiblement irritat, ja s'ha pronunciat sobre tot plegat. Daraaui, per la seva part, contínua al marge de la voràgine.

I és que a Rivera això d'estar a l'ull de l'huracà, com ja li va succeir durant la seva última relació, sembla que no li acaba d'agradar del tot. En lloc de ser clar i confirmar (o desmentir) la realitat de l'afectuosa relació que manté amb aquesta intèrpret coneguda per aparèixer en pel·lícules com No matarás o el serial Amar es para siempre en paraules, ha apostat per fer servir les seves històries d'Instagram i deixar caure un missatge subtil sobre això. Amb el mar de fons i al ritme d'un dels 'hits' de la discografia d'Alaska, mostrava aquesta lletra coneguda per tots que diu: "A qui li importa el que jo faci, a qui li importa el que jo digui. Jo soc així i així seguiré, mai no canviaré".

albert rivera instagram
El 'stories' amb el qual Rivera respon als seus 'haters'. / Instagram

Que li és igual tot, diu. Bé, potser alguna cosa sí que li importa quan ha hagut de deixar caure aquest missatget. Si és que, en realitat, que t'enxampin menjant-te l'orella al mar amb algú no ha de ser plat de bon gust per a ningú.