Albert Rivera i Malú tornen a ser notícia, però per un motiu que poc té a veure amb les anades i vingudes amoroses de l'exlíder de Ciutadans que tant han fet parlar durant les últimes setmanes. Ha estat la inesperada mort d'Agustín Rivera, el pare de l'expolític, el que ha motivat aquest acostament entre l'artista i ell. El progenitor del barceloní, que en més d'una ocasió s'havia deixat veure com el seu acompanyant en aparicions en el Congrés i altres actes públics, va morir diumenge passat 20 d'agost de 2023 a 71 anys a la localitat malaguenya de Torre del Mar per un problema de salut derivat de l'aorta.

Així i tot, algunes fonts indiquen que no havia mostrat simptomatologies prèvies destacables, i potser és per això que el seu fill havia apostat per passar uns dies a Londres, allunyat de la voràgine mediàtica. Va ser des d'allà des d'on va volar de forma apressada per trobar-se amb la seva mare María Jesús Díaz i la resta dels seus familiars en aquest complicat moment. Situació terrible en la qual, malgrat totes les especulacions, la intèrpret de Blanco y negro ha volgut acompanyar la seva exparella i pare de la seva filla com a mostra de suport. Malú s'ha apropat al tanatori a donar-li el condol i ha estat captada per les càmeres de la premsa.

Dur revés per a Albert Rivera en el seu estiu més mediàtic

Primer se'l relacionava amb l'actriu catalana Aysha Daraaui i unes imatges a l'aigua de Rivera molt encaramel·lat amb ella durant les seves vacances a Eivissa venien a confirmar aquest sorprenent idil·li estiuenc. Altres fotografies desmentien aquesta relació, perquè Albert es deixava veure fent-se apassionats petons amb la 'influencer' i dissenyadora de moda Carla Cotterli, també en les Pitiüses. Ella seria, en realitat, la seva nova xicota.

malu tanatori gtres
Malú al tanatori del pare d'Albert Rivera. / GTRES
albert rivera tanatori gtres
L'expolític s'ha dirigit a la premsa per agrair el tracte. / GTRES

Zero declaracions a la premsa sobre això, ell s'ha limitat en tot moment a demanar que el deixin tranquil, mentre se li perdia la pista durant aquests últims dies en què ha optat per retirar-se al Regne Unit. Tot això succeeix tan sols uns mesos després que partís peres amb Malú i ambdós posessin punt final a una mediàtica relació que ha durat quatre anys. Sigui com sigui, la neboda de Paco de Lucía ha demostrat que poc li importa el que diguin els altres. Si el seu vincle s'ha deteriorat o no després dels últims escàndols no queda clar, però tant ella com la seva mare Pepi Benítez han volgut fer-li costat. "Estamos rotos", declarava Rivera davant dels periodistes.

Les primeres declaracions de Malú després de la ruptura

Només fa uns dies que Malú concedia la seva primera entrevista després de la ruptura per a la revista ELLE. "En ocasiones, crees en algo y luchas por ello con todas tus fuerzas. Pero a veces no se da", explicava amb relació a fi del seu amor amb Albert Rivera. Apuntava, també, que "las cosas hay que hacerlas bien, aunque evidentemente es mucho más fácil empezar una relación que salir de ella. Pero cuando te vas de un sitio conviene recordar cómo entraste. Y eso, con seguridad, te ayuda a olvidar por qué te marchas y a traspasar la puerta con lo bueno en tu cabeza".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

Si el retrobament d'ambdós per al comiat de l'exsogre de Malú suposarà un gir de guió en el seu tracte actual és un misteri. El que està clar és que s'aprecien i que ella ha tingut clar que no podia faltar per acompanyar-lo en el dol.