És un dels homes més mediàtics de l'estiu: Albert Rivera. La vida personal del que antany fos líder de Ciutadans no deixa de fer parlar, sobretot tenint en consideració la recent ruptura d'ell amb la cantant Malú, amb qui té una filla en comú. L'expolític, que ara es troba a Londres provant d'aïllar-se del focus mediàtic, està gaudint de valent de la temporada estival. Malgrat tot, no para de demanar als periodistes que el deixin en pau. Que ell vol portar la seva vida amb normalitat.

Difícil complir els seus desitjos quan surten a la llum unes fotografies del seu apassionadíssim petó amb la dissenyadora Carla Cotterli tan sols una setmana després que fos agafat en una actitud molt encaramel·lada amb l'actriu Aysha Daraaui. Agafat per partida doble, el barceloní tracta per tots els mitjans que es continuï donant bombo als múltiples rolletes amb els quals joguineja. Ha estat a través de la seva amiga íntima Tamara Gorro, una de les cares més reconeixibles de l'univers Telecinco, que ha intentat mitigar qualsevol rumor sobre la seva nova xicota. I cal dir que les imatges parlen per si soles, però ell no desisteix.

Tamara Gorro assegura que Rivera només "está disfrutando"

Gorra, que al seu dia saltava a la fama per ser part del ja extint Mujeres y hombres y viceversa i que ara col·labora en el programa Y ahora Sonsoles en Antena 3, ja anticipava fa unes setmanes que les primeres fotos del seu amic al costat d'una dona no tenien res a veure amb un nou amor. "Desde este programa desmentimos por completo que Albert Rivera esté con Aysha, que sea su pareja o cualquier otra mujer, es falso". Sorprenia sentir això quan les instantànies eren bastant il·lustratives. Hauríem d'entendre que Daraaui menjant-li literalment l'orella Rivera mentre ell flota a la Mediterrània no significa res, però la part que no hi ha cap altra dona es desmuntava poc després. La revista Semana feia públiques unes fotos de l'expolític i una 'influencer' de 35 anys besant-se amb moltes ganes.

albert rivera telezinco
Albert Rivera defuig els reporters. / Telecinco
albert rivera telezinco
No respon a cap pregunta. / Telecinco

I mentre ell es continua fent el desentès, més enllà d'algun missatge vetllat a través dels seus 'stories' d'Instagram on recalca que a ell tant li fa tot, la seva amiga Tamara ha hagut de tornar a treure la cara per ell. Aquesta vegada davant de les càmeres d'Europa Press i GTRES. "Yo, por la parte que me toca, decir que cada uno tiene que hacer su vida de la mejor manera que crea conveniente, sin hacer daño a nadie (...). Está disfrutando". Ai, que igual això que no està amb ningú al 100% no era del tot cert. El que queda clar és que Rivera és un tipus molt disfrutón, encara que aquesta rossa no és "su pareja como tal (no). De aquí a no sé cuánto, pues no se sabe. Pero hoy por hoy, no. Que yo sepa". Que ella sàpiga, és clar.

Així és Carla Cotterli, la 'influencer' que li ha robat el cor aquest estiu

Sigui o no sigui la seva parella, sorgeixen dubtes d'igual sobre qui és aquesta rossa amb qui Rivera es fa petons de cargol sense amagar-se massa. Com avançàvem, es diu Carla Cotterli i té 35 anys, gairebé deu menys que ell. Es dedica a la moda i la creació de contingut en xarxes socials, i el seu perfil d'Instagram aglutina més de 16.000 seguidors. A més, segons indica ella mateixa en la seva biografia, treballa per a —o té, no queda del tot clar— una agència de màrqueting a més de portar haver creat la seva pròpia firma de roba.

En fi, recordem que tot el que diu Tamara Gorro va subscrit per un "que yo sepa". Encara que costi creure-ho, també pot ser que ella no ho sàpiga tot. Potser és aquesta l'opció que encaixa més amb l'esbojarrat estiu de Rivera i aquest divertiment explícit entre dones.