Comença el compte enrere per a Halloween, i amb aquest, tot el ritual corresponent per estar a punt en la nit més esperada.

Els ensurts, les disfresses i el maquillatge són determinants per festejar com cal, però, com a tot esdeveniment, tampoc no hi pot faltar el menjar.

Com a celebració originalment anglosaxona que és, les ‘cookies’ són un dels aliments de la nit per excel·lència. Això sí, per a aquesta ocasió les galetes adopten la imatge corporativa corresponent... és a dir, cares de por.

Com fer-ho? Primer, tal com si fessis una cookie qualsevol. És a dir, de forma molt resumida: ajuntar els productes (mantega, sucre, ou, farina i xocolata), per després donar-los forma de bola amb les mans. A continuació, les refrigerem durant almenys una hora, per després escalfar-les al forn a 200 graus. Acabem aixafant-les per donar-los la forma habitual, i coent-les durant 10 minuts.

Un cop la 'cookie' ja està cuita, cal adequar-la a la nit més temuda de l’any. Els ulls de la galeta els farem amb perles de sucre; les dents, amb estelles d’ametlles; i els marcadors de colorant vermell i negre per a la resta de detalls de la cara. Ja tindràs les cookies de Halloween a punt per menjar.

Cookies a banda, no t’oblidis que la nit del 31 d’octubre també es mengen castanyes, moniatos i panellets, així que fes lloc a la teva panxa per viure una festa d’allò més dolça.