Shakira funciona com a un imant: o t'enganxes amb ella com una paparra, o surts disparat en la direcció contrària. De l'amor a l'odi en un tres i no res. Gerard Piqué simbolitza perfectament aquest trànsit, ha passat d'idolatrat a detestat de manera indiscutible. Sí, la cantant colombiana tenia els seus motius per la destrucció de la parella i la infidelitat, però fins i tot així no ens equivoquem en assegurar que s'ha passat, i de llarg, en la seva venjança. Tanmateix, portem bones notícies per a l'ex català de l'estrella del pop: li ha sortit competència. Una aliada VIP és ara la dolenta oficial. La persona més odiada per la seva legió de fans, sempre exaltats, sempre exagerats, sempre perillosos. Una compatriota i companya de professió: la cantant Karol G.

Shakira i Karol G publicaven la cançó 'TQG', "Te quedé grande", el mes de febrer de 2023. Una nova bufetada pública a Piqué, alhora que també servia per ensorrar l'exparella de la Karol, l'Anuel AA. El tema va ser un autèntic pelotàs a la indústria, continuant la línia marcada per la de Barranquilla des que va començar a disparar contra l'exfutbolista del Barça. El llançament va representar una mena de sororitat VIP, una lluita compartida, una missió comuna. Un objectiu que ha envellit malament, si fem cas dels shakiristes, que estan destrossant la Karol G descrivint-la com a envejosa i plena de maldat. I tot per una llista d'Spotify. Quin drama.

Shak Karol Insta
Shakira i Karol G / Instagram

Tot comença amb la publicació de 'Las Mujeres no lloran', LP que recull totes les creacions de Shakira nascudes de la ruptura sentimental amb el pare de Milan i Sasha. Resulta que, a la presentació, va haver-hi una absència sonada i una presència incomprensible. Karol G queia de la llista, però, en canvi, sí que convidaven l'Anuel AA. Els fans de la primera van començar a fumar en pipa contra Shakira, enterbolint una relació que semblava idíl·lica. Doncs bé, sembla que l'artista ferida ha respost. Com? Doncs eliminant el tema conjunt de la llista de la plataforma de música, "para perjudicar a Shakira con sus streams". És a dir, perquè no sumi més oients gràcies a ella. Baixa del carro, en definitiva. "Alguien tiene miedo", diuen els incondicionals.

Els fanàtics de la del 'Waka-waka', sempre amb el gallet a punt, han reaccionat amb indignació a la descoberta (que alguns desmenteixen, però el sagramental ja s'ha armat). "No importa, Shakira es icono de generaciones y para eso a Karolg le falta mucho”, “Shakira no necesita de ella para tener éxito”, “Karol G no es nada comparada con Shakira... Por favor querida!! Ubícate!!!" A les xarxes socials, el xup-xup és constant, amb bufetades per a tothom. Dit això: què faria Shakira sense una bona batalla, oi? Quina mandra. Tot el dia amb el ganivet entre les dents.

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!