A Juan Carlos Girauta se li acaben les vacances de Nadal i sembla tocat. Bé, tampoc és això exactament. Les seves vacances ja les voldrien els escolars. Porta sense res a fer des del dia 11 de novembre, exceptuant els seus 'cameos' televisius a Can Risto o Ana Rosa, i les hores que passa piulant com un esperitat. Però el cas és que està més inquiet del que ens té acostumat. Tot apunta a que la cosa li ve de la Carrera de San Jerónimo, (amb permís de l'Eurocambra​) on tenia el seu lloc de treball abans de que Ciudadanos es convertís en el Titànic. S'enyora del Congrés dels Diputats i el pandemonium en el que l'han convertit les extremes dretes i les dretes extremes, i juga a endeví, a visionari, a oracle. S'excita amb la possibilitat del 'Tamayazo', i perd l'oremus. Almenys veient el seu compte de Twitter, ja tronat de sèrie, però que té perplexos els seus 'seguidors' per l'enigmàtic símbol que llueix durant aquesta jornada de Reis. 

Juan Carlos Girauta Cuatro

Juan Carlos Girauta Cuatro

Un arbre de Nadal per acomiadar les festes? Massa light per a Girauta. Ha trobat feina en uns grans magatzems? Els clients fugirien a tota pastilla. Se'n va a VOX? Això ja tindria molt més sentit. Missatge ocult sobre desercions a la bancada socialista? Ves a saber, té molta imaginació. Però no. Tenim la resposta, o això interpretem revisant les seves piulades. El triangle verd del toledà d'adopció amaga un acrònim promonàrquic que tots els espanyolistes estan adoptant com una mena de salutació secreta a les catacumbes de la "resistència". V.E.R.D.E. O el que és el mateix "Viva el rey de España". La xarxa es peta de riure.

V.E.R.D.E, muy V.E.R.D.E, Juan Carlos. "Pero que verdee muy lejos", si us plau. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat