El dia que Telecinco va decidir fitxar Joan Carles Girauta per fer de tertulià als seus diversos programes, sabia el que pagava: tensió, crits i mal rotllo. No falla, primer dia de feina de Girauta després de la patacada de Ciutadans i ja insulta, esbufega, brama i renega. Todo es mentira, programa de les productores catalanes de Toni Soler i Óscar Cornejo, té tirada pels catalans i va encarar Pilar Rahola amb Girauta. El que va començar amb una cançó de Serrat va acabar amb Girauta perdent els papers amb Rahola: "Y una mierda"

pilar rahola risto mejide Cuatro

Cuatro (clica la foto per veure el vídeo als 1:03:00)

Tot va anar així: Risto mostra unes imatges d'un linxament a un carrer, que el programa atribueix a Barcelona. Girauta: "A mí me habrían hecho lo mismo si no hubiera ido dos años rodeado de policías nacionales de paisano en Barcelona": Rahola: "Juan Carlos no me vengas con ese victimismo. Todos hemos tenido ataques. Yo he ido con policía muchas veces". Girauta: "Yo me he tenido que ir de mi ciudad". Rahola: "Te has ido porque has querido". Girauta: "Me he marchado porque habéis impuesto la ley de la fuerza una pandilla de golpistas". Rahola: "No somos pandilla, somos una sociedad democrática. Te fuiste porque te dio la gana., Aquí hay gente de todo, del PP, de Cs. Lo que haces es despreciar a tu país".

pilar rahola girauta

Cuatro

El final del debat va ser abrupte i maleducat per part de Girauta, sense que Risto el reprengués. Girauta: "No voy de víctima porque te digo esto a la cara: sois una pandilla de golpistas". Rahola li aclareix: "Te fuiste porque quisiste". I Girauta escup "Y una mierda". Tensió, mal rotllo i un senyor gran proferint insults i renecs a la sobretaula. Van anar a vídeo i per vergonya del programa, només Girauta va tornar a l'antena. Rahola no va sortir-hi més. Premien la mala educació. El programa va fer un 4,9% a Catalunya (4,6% a Espanya). Girauta ja té feina però és la mateixa: insultar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat