Telma Ortiz ja no amaga el seu romanç amb l'advocat irlandès Robert Gavin Bonnar. Després que les fotografies de la parella al Festival de Pedralbes (que vam oferir des d'EN Blau) sortissin a la llum, ara ha estat la revista '¡Hola!' la que confirma la relació amb imatges ben eloqüents del que passa entre la germana de la reina i Bonnar, casat amb la violinista Sharon Corr, membre del famós grup The Coors. La publicació ens mostra a tots dos 'morrejant-se' en públic, la prova definitiva de l'idil·li entre na Telma, divorciada fa un parell d'anys del polític del PP Jaime del Burgo, i en Gavin, que des del juny no comparteix habitatge amb la seva (encara) esposa. L'aparició de les fotografies, però, amaga una maniobra subterrània per satisfer la Casa Reial, protagonista de la setmana a la revista per l'arribada dels Borbons a Marivent.

Hola portada Letizia

¡Hola!

Per trobar la passió entre els dos nous 'tortolitos' (amistat, segons '¡Hola!') hem d'anar passant pàgines fins l'interior de la revista. Seria massa fort que les dues germanes compartissin portada, una fent el paperot de família feliç amb les filles, i l'altra deixant-se anar amb un home casat i amb dues criatures. Però una cosa és quedar bé amb Felip VI i Letícia, i una altra que li pispin del tot l'exclusiva, i per això no han guardat les fotos en un calaix. "Una de cal y una de arena". 

Telma Ortiz Gavin Bonnar GTRES

Telma Ortiz Gavin Bonnar GTRES

telma ortiz gavin bonnar manuel valls GTRES

Telma Ortiz Gavin Bonnar Manuel Valls GTRES

La informació de ¡Hola! ens explica que tots dos es van conèixer a Andorra, i que la relació s'ha anat construint arran de l'arribada de la família Corr-Bonnar a Madrid, on va establir la seva residència. Algunes fonts, però, ja apuntaven a que el matrimoni feia aigües per totes bandes. I la cosa va anar encara més lluny amb el trasllat de l'irlandès a Barcelona, concretament a Sarrià. Ara bé, tot apunta a que és amor autèntic, ja que la milionària de la parella és na Sharon: És a dir, que Telma no està interessada en el poder econòmic del seu nou xicot. Amor, però, "en pecat". Per a la Casa Reial i la seva revista de capçalera, capaç de guardar-se la millor exclusiva de la setmana per no "ruboritzar" la monarquia espanyola.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat