Si la monarquia és tradició, el més tradicional de la Casa Reial espanyola és el discurs de Nadal i la foto d'agost a la residència oficial d'estiu dels monarques, el Palau de Marivent. Enguany ha tornat al seu indret de sempre. L'estiu de 2018 van voler innovar fent-la al Palau de l'Almudaina però algú s'ha adonat que innovar i Corona són conceptes antitètics. Els borbons són conservadors i per això millor no tocar res. Aquestes són les millors fotos del "posado" reial:

familia reial foto posado marivent

familia reial marivent

posado marivent casa reial 2019

posado casa reial 2019 marivent

posado casa reial estiu 2019 miravent

posado marivent 2019 casa reial

EFE

Pocs espanyols saben què vol dir Marivent: "mar y viento" en català. D'alguna cosa serveix recuperar l'indret. Aquells que vulguin comparar vestits, estil i sobretot com han crescut les nenes Elionor i Sofia en un any, comparin amb l'any passat:

posado família real EFE

posado família real 3 EFE

EFE

El més interessant de la comparativa no és cap al passat sinó cap al futur: fins quin any hi haurà foto d'estiu de la Família Reial. Com diu qui més en sap d'això, Jaime Peñafiel"Leonor no será reina. Esto no aguanta 30 años".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat