Finalment han sortit a la llum. Les esperadíssimes fotografies de Telma Ortiz, la germana de la reina Letícia, a Barcelona compartint taula, confidències i concert de Carla Bruni al Festival de Pedralbes amb el seu acompanyant. En Blau ja va mostrar les primeres fotos de Gavin Bonnar, un home casat amb la violinista de The Corrs, i ara els paparazzi han fet la feina. Aquesta és la mirada que es dedicaven en aquella taula de parelles, amb Valls i Gallardo entre els comensals:

telma ortiz Gavin Bonnar GTRES

GTRES

Res no indica que tinguin cap relació més enllà que la de mera amistat. Ana Alós, la periodista del diari El Mundo que va posar nom a l'advocat irlandès, ara va més enllà i publica que Telma podria deixar Barcelona per marxar a Madrid, on viuen tan Letícia. La raó? la "presión nacionalista" escriu El Mundo. La cunyada del rei Felip i l'advocat de la barba es van conèixer "En Andorra, a raíz de las clases de su hija Amanda en la escuela de esquí de Grau Roig". Tenen algun interès en comú "Telma está ayudando al abogado irlandés, que trabaja en negocios varios, a introducir en España una nueva bebida embotellada".

telma ortiz acompanyant BCN GTRES

GTRES

Desmentit que tinguin una relació més enllà de l'amistat, el més interessant de la notícia és que Telma resisteix a Catalunya malgrat la pressió indepe: "La única duda que mantienen sus conocidos más cercanos es si la hermana real seguirá en Barcelona o se trasladará a Madrid, agobiada por las ínfulas republicanas de una parte de la sociedad catalana".

telma ortiz manuel valls GTRES

Susana Gallardo, Manuel Valls, Telma Ortiz i Gavin Bonnar, amb Martín Pérez / GTRES

La notícia ja no és que l'entorn de Letícia trobi que hi ha més o menys pressió nacionalista a Barcelona sinó que un fotògraf barceloní, Mikel Trigueros, ha fet unes molt bones fotos i En Blau és el primer mitjà de publicar-les.