La premsa del cor barcelonina juga al gat i a la rata amb Telma Ortiz. L'obsessiva discreció de la germana de la reina Letícia sumada a l'animadversió a la crònica rosa fan que viure a Barcelona ajudi Telma a passar desapercebuda. Però no del tot. Quan surt, la cacen. Tres informacions han aparegut del seu nou acompanyant, des que es va divorciar de Jaime del Burgo: 1) és atractiu, francès i viu a Sarrià (revista Semana2) és hipster, barba llarga i l'acompanya al concert de Carla Bruni (revista Lecturas3) és un advocat irlandès i es diu Gavin Bonnar (Anna Alós ho escriu al diari El Mundo).

gavin bonar twitter

@gavin_bonnar

Diu El Mundo: "Telma Ortiz fue al concierto de Carla Bruni del brazo del mismo caballero con el que hace unas semanas apareció en una revista de tinta rosa, Gavin Bonnar, abogado irlandés, marido hasta que escribo estas líneas de Sharon Corr, violinista de The Corrs. Telma y el matirmonio se conocieron en Andorra hace 3 años". La premsa anuncia que Telma i Gavin són "buenos amigos". Els famosos eufemismes reials als quals la Corona ens té acostumats,  com "amiga entrañable" o "cese interrumpido de la convivencia conyugal". Alós adverteix del matrimoni de la violinista i l'advocat. Viuen a Madrid però el barbut advocat va venir a Barcelona del bracet de Telma a un concert, no de The Corrs sinó de Carla Bruni.

sharon Corr GTRES

Telma Ortiz  GTRES

GTRES

Semana fa setmanes deien que el nòvio de Telma és francès i viu a Barcelona i a Lecturas parlen ara d'un acompanyant hipster ("Su barbudo y pelirrojo acompañante no podía apartar sus ojos de ella") mentre a El Mundo es posa nom a aquest acompanyant que ja no és francès sinó irlandès i que està casat amb una famosa música britànica instal·lada a Madrid. A la taula del Festival de Pedralbes, que també explica la revista Hola, en la qual es van asseure Telma i Gavin, tot eren matrimonis.Telma va dur-hi el senyor Bonnar. Continuarà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat