Ningú no ha vist Iñaki Urdangarin ingressar a la presó de Brieva i ningú no ha vist la infanta Cristina anar a visitar-lo. Però el diari El país publica que això va passar diumenge 24 de juny: "Lo hizo tan discretamente que ninguno de los periodistas apostados en la inmediaciones se percataron de su presencia". El gremi periodístic ho deu estar fent molt malament perquè les dues fotos més esperades de l'any han enxampat tots els fotògrafs, a tots, badant. Sona estrany però així ho afirma el diari madrileny desfent les sospites que Urdangarin no és en aquella presó.

Urdangarin  GTRES

GTRES

Això voldria dir que la mare no va ser la primera a visitar-lo sinó l'esposa, quan Urdangarin no duia ni una setmana empresonat. Va ingressar un dilluns i el diumenge la infanta ja era amb ell. El país desmenteix que la mare hi hagi anat, segons les seves fonts penitenciàries. La normativa interna permet 40 minuts de visita entre els dos cònjuges i exducs de Palma. La infanta es va estalviar cues perquè Urdangarin és l'únic pres del mòdul masculí de la presó de dones. El centre li va permetre fer la visita fora de l'horari habitual. Un privilegi per tractar-se de la germana del rei.

infanta cristina cotxe  GTRES

GTRES

El diari afegeix que Urdangarin es va ensorrar quan va veure el centre on havia d'ingressar: "Se derrumbó. Ni lo que le había contado su abogado ni la preparación psicológica le sirvieron para mantener la calma en ese momento". El fet d'estar sol no ajuda massa a dur una vida normal i rep atenció psicològica. Cal recordar que va ser ell qui va triar viure en una presó tot sol. La infanta d'incògnit, fora de l'horari habitual i amb el marit ensorrat. Un panorama que fa difícil imaginar que en properes visites algun dels quatre fills del matrimoni vagi al centre a veure el seu pare. En aquest cas, els fotògrafs que passen hores davant la presó per obtenir la foto de l'any potser faran clic a la càmera.