Si volen saber qualsevol cosa sobre la família reial, ja saben que el que han de fer és escoltar i llegir la gran Pilar Eyre. I especialment, sobre el rei Joan Carles. La periodista i escriptora catalana ja fa dies que assegura que l'emèrit no tornaria a casa per Nadal, com els torrons. De fet, assegura que no tornarà mai més: "¿Pasar las fiestas de Navidad en España? “No”. ¿En enero, por su cumpleaños? “Ni pensarlo, ¡no va a volver! nunca. Se morirá fuera”. Eyre té les millors fonts, i tot i que molts s'omplien la boca dient que el Borbó tornaria a Espanya, ara tots li van a roda y donde dije digo digo Diego

carlos herrera joan carles gtres

Joan Carles i Carlos Herrera (GTRES)

Entre ells, Carlos Herrera. El periodista de la COPE no fa gaire que perjurava que el rei fugat tornaria el 12 d'octubre al país del qual va escapar, en un gest perquè els més patriòtics estiguessin contents. Però ja han passat més de dos mesos i Joan Carles continua amagadet al seu retir daurat. Ni retorns, ni reconèixer els escàndols, ni milongues. Un pagament a Hisenda des de la distànciay va que chuta. Però el periodista íntim del rei acaba d'afirmar aquest dijous el que Eyre diu fa dies: l'emèrit ha assegurat al seu entorn més proper que no viatjarà a Espanya per Nadal. Per què? Per la pandèmia. Diu que és persona d'alt risc i "prefiere la estabilidad de la que goza en Emiratos Árabes Unidos". 

joan carles cara de por gtres

Joan Carles (GTRES)

Les dades epidemiològiques ara per ara són pitjors als Emirats Àrabs que no pas a Espanya. Tal i com explica el Huffington Post, al país àrab hi ha una incidència acumulada de 281,89 casos per 100.000 habitants, mentre que a Espanya és de 216,04 casos per 100.000 habitants. Casualitats de la vida, segons ha avançat el diari Ara, el rei hauria ingressat per coronavirus en un hospital d'Abu Dhabi. Es desconeix el seu estat de salut i on hauria contret el virus. Herrera ho desmenteix i ara TVE ha assegurat que la Casa Reial també desmenteix qualsevol ingrés. Herrera ha explicat més coses del rei i del seu dia a dia: “oye la radio, lee las noticias, hace gimnasia y ha perdido cuatro kilos”.