Carlos Herrera s'ha posat la capa de superheroi 'joancarlista' i ha anunciat a "bombo y platillo" la tornada triomfal de Joan Carles I El fugit. El de la COPE feia seva la informació del diari de Pedro Jota Ramírez i l'ampliava amb una cirereta orgàstica entre els seus parroquians: l'emèrit tornarà en vol regular el 12 d'octubre, dia de la Hispanitat, coincidint amb la desfilada militar de tan assenyalada data, també coneguda com la Diada del Fanal. Com que ho ha dit Herrera, la seva paraula va a missa a programes com el d'Ana Rosa, on alguns i algunes han entrat en èxtasi i han deixat anar comparacions delirants. Ara bé, per més papista que el Papa que sigui el locutor, en qüestions borbòniques no pot competir amb el cronista més famós i que idolatra Juanito: Jaime Peñafiel.

Carlos Herrera T5

Carlos Herrera T5

joan carles abu dhabi nius

Joan Carles Abu Dhabi NIUS

paracaigudista fanal bandera espanyola desfilada militar 12 octubre efeparacaigudista fanal bandera espanyola desfilada militar 12 octubre EFE

El veterà periodista ha aixafat la guitarra d'Herrera: de veure el Borbó trepitjar Madrid a l'octubre, ni parlar-ne. S'ha cansat de repetir-ho: "no viene. No viene. No va a venir para el desfile en la Castellana", i de fet, la data de la possible tornada és una incògnita. Que "no se sabe", vaja. Peñafiel no ha volgut ficar-li el dit a l'ull al locutor, amb el que té sintonia ideològica, però ha marcat paquet com ho fan a la vella escola. Que per què diu el columnista que no veurem Joan Carles a Barajas el 12-O? Per una raó molt potent i dolorosa, més que el seu suposat "avorriment i depressió" a la gàbia d'or dels Emirats. Joan Carles està vermell com un tomàquet per les revelacions de Corinna. La que més mal li fa, la famosíssima foto de la barbacoa amb el fill de l'amant, l'Alex: "está avergonzado", ha sentenciat.

Jaime Peñafiel rei no vindrà Todo es Mentira Cuatro

Jaime Peñafiel rei no vindrà Todo es Mentira Cuatro

Foto Joan Carles barbacoa Marta Flich Todo es Mentira Cuatro

Foto Joan Carles barbacoa Marta Flich Todo es Mentira Cuatro

Foto Joan Carles barbacoa Todo es Mentira Cuatro

Foto Joan Carles barbacoa Todo es Mentira Cuatro

Joan Carles I carret de golf

Joan Carles avergonyit GTRES

Queda per veure qui la té "més llarga". Si Peñafiel, tota una vida al servei del Borbó sènior, o Herrera, franctirador informatiu de les essències espanyoles mucho espanyoles. Facin les seves apostes.