Pablo Urdangarin és, amb diferència, el rei dels Borbons en una categoria: és el més atractiu, atlètic i, aparentment, més centrat. Qualitats que, sumades a la seva joventut (23 anys) i riquesa familiar, el converteixen en una peça cobdiciada del mercat. Des de fa un any, però, no hi cotitza. L'han tret de circulació. L'afortunada, una excompanya d'escola al Liceu Francès de Barcelona, de família bien, esportista, pudorosa i formal: Johanna Zott. La jove s'ha imposat en la presumpta jungla, segons Telecinco, que s'havia convertit la seva vida personal. Hi havia diferents pretendentes fent-se il·lusions, i fins i tot s'estava destapant l'herència genètica del pare Iñaki i l'avi Joan Carles: un mestre jugant a diverses bandes. Realitat o literatura? Tant se val. La cosa és que Zott n'és la parella, única i oficial. I au. 

La relació, descrita per l'entorn com idíl·lica i plena de papallones, sembla anar pel bon camí. Fins i tot l'han presentada al patriarca de la família, al que realment importa. Al rei Felip? A la futura reina Elionor? No pas. A Joan Carles, qui convertirà el net en un multimilionari molt jove, 300 milions d'herència. En Pablo la va portar a la festa d'aniversari del iaio autoexiliat a Abu Dhabi, sap jugar les seves cartes. El viatge, com expliquen aquest diumenge a 'Vanitatis', el va fer acompanyada de la seva família. Turisme amb els Zott, compromisos amb els Borbons. Un pla perfecte. 

Johanna Zott Infanta Cristina Pablo GTRes
Johanna Zott, Pablo Urdangarin i la infanta Cristina / GTRES

Aquesta escapada tan particular servia per al reencontre dels tortolitos, separats de manera important durant els darrers mesos. Mentre que en Pablo havia canviat el FC Barcelona pel Fraikin Granollers, ella també havia fotut el camp de Barcelona i s'havia instal·lat a Múnic per cursar els seus estudis de Medicina gràcies al programa Erasmus. Només eren quatre mesos, però que es poden fer interminables quan et consumeix l'ànsia de l'amor. De l'amor o d'altres passions, clar. El cas és que, segons el digital, l'Urdangarin ha viscut "una tortura. Ha sido bastante duro para ambos, sobre todo para él, que es quien se ha quedado en Barcelona esperándola". Potser per això deixar plantada Elionor en el dia del seu aniversari i anar corrent a Alemanya, no fos cas que li pispessin la cartera... i la nòvia. Ara bé, ningú li ha preguntat a la Johanna. Potser ella tenia més motius per estar preocupada. Ves a saber.

Johanna Zott Infanta Cristina Pablo GTRS
Johanna Zott, la infanta Cristina i Pablo Urdangarin / GTRES

El drama, podem d'anunciar-ho ja de manera oficial, ha acabat. Tornen a estar junts, bàsicament perquè la jove ha tornat a Esplugues de Llobregat, a la casa familiar. La seva presència habitual durant els darrers partits d'en Pablo eren reveladors, però podria tractar-se d'una aturada del calendari alemany. No és així. El quadrimestre lectiu a l'estranger ha acabat. Diuen que ara "Pablo Urdangarin casi no pisa su casa para estar con la joven". I quina casa: el pis de milionari que Joan Carles li paga a Pedralbes, 150 m², piscina, un escàndol. Impossible per a un jugador d'handbol com ell. Un niu que coneix bé la Johanna, que tenia la seva moto aparcada al garatge. I que, si tot va bé, en coneixerà més. Perquè la següent gran prova de foc és aquesta: la convivència. Trasllat a la vista, nova parella VIP a la zona alta de Barcelona. Tot o res. Si funciona, endavant les atxes. Si no, adeu.  

Cristina Miguel i Pablo a Pedralbes, EP
Cristina, Miguel i Pablo Urdangarin a Pedralbes / Europa Press

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!