La vida sentimental de Pablo Urdangarin s'ha convertit en la comidilla de la premsa rosa... i de l'univers borbònic. El fill esportista de Cristina i Iñaki ja no és el paio perfecte i immaculat, hi ha una campanya orquestrada contra ell per titllar-ho de faldiller i infidel. Només té 22 anys, però hi ha personatges habituals del safareig patrio que el tracten com a l'avi Joan Carles, expert en banyes, o al pare Iñaki. Que si té una, dues, tres o "muuuuchas noooovias", que deia la cançó. Doncs bé, fa dies que ensumem que de parella, parella, en Pablo només en té una. Si realment l'ha compaginada amb d'altres és la gran qüestió. Algú menteix. Podria ser ell o podria ser la dupla d'irreconciliables Marta López - Alexia Rivas, de Telecinco, que han trobat el seu nexe en comú al marge d'Alfonso Merlos. La cacera de Pablo ha començat.

Alexia és la més bel·ligerant i fins i tot fantasiosa. Representa a una amiga seva que li confessa que s'ha estat veient sovint amb el jugador de handbol culer, i no precisament per llegir el Quixot. Però l'aparició d'una sèrie de fotografies d'en Pablo amb una rossa en pla romàntic per diferents indrets de Barcelona va destapar la caixa dels trons. Petons, moixaines, complicitat màxima. Amor. La compi de Rivas, rebotada, li dona l'ok per assegurar que Urdangarin juga a diverses bandes i que menteix: "Dijo que no saldrían fotos porque no existían, porque no había otra". Fins i tot ahir va arribar a afirmar que el noi no es refiava d'aquesta misteriosa jove, que sospitava que havia avisat a la premsa. I la cirereta, parlava en nom de Cristina dient que la mama estava furiosa amb el fill i que no volia escàndols. Doncs bé, el tuf a bola comença a ser insuportable. 

Pablo Urdangarin chica Sarrià Telecinco
Pablo Urdangarin amb una amiga especial a Sarrià / Telecinco
Pablo Urdangarin chica Sarrià 2 Telecinco
Pablo Urdangarin amb una amiga especial a Sarrià / Telecinco

Destapant Johanna Zott, la nòvia 'bien' i barcelonina de Pablo Urdangarin

La revista Lecturas publica, per fi, imatges d'aquesta noia barcelonina i que s'ha convertit en la nòvia única, exclusiva i genuïna d'en Pablo. I diem única perquè de l'amiga d'Alexia Rivas​ només tenim el seu testimoni i res més. És un acte de fe, de moment. Però pel que fa a Johanna Zott, el nom de la inquilina del cor de l'Urdanga, només ens falta el DNI. Ja sabem, fins i tot, que li deixa el cotxe a en Pablo. Ens havíem fet un fart de veure-la d'esquenes a les primeres instantànies, però ja té cara. És aquesta, la número 19:  

Cv Esplugues Johanna Zott web
Sènior B Club Volei Esplugues amb Johanna Zott / Instagram

En Pablo coneix els pares de la Johanna, un metge i un professor d'una important escola de negocis

Sí, aquesta imatge pertany a un equip esportiu, concretament al Sènior B del Club Volei Esplugues. La Johanna juga allà des de fa molts anys, és molt coneguda a l'entitat. També la seva germana, menor i que pertany a la categoria cadet. En Pablo l'acompanya als partits i fins i tot coneix els seus pares, diu la revista. Però no només es coneixen per l'esport, és que han estat companys de classe al Liceu Francès. Vaja, que té una pinta de primer gran amor que no vegis. La Johanna és una 'niña bien', evidentment. Filla d'una metgessa i d'un professor d'una escola de negocis de Barcelona, l'IESE. Viuen molt a prop de Finestrelles, la mateixa zona on hi ha el centre comercial on van ser caçats per primera vegada, i també propera als camps de volei on sua la cansalada cada setmana. Tot quadra, menys el que explica Telecinco. Cristina enfadada per la Johanna? No pas. 

Pablo Urdangarin novia Johanna Lecturas
Pablo Urdangarin i la nòvia Johanna / Lecturas
Johanna Zott Instagram
Johanna Zott / Instagram

Missatge a Alexia Rivas i a la seva amiga despechá: si Pablo no es refia de la Johanna, a la que coneix de tota la vida... en fi. Touché.