Les absències de la festa d'aniversari de la princesa Elionor tenien tant de pes com les presències al palau d'El Pardo. Fumar-se la gran cita familiar dels Borbons per la majoria d'edat de l'hereva de la Corona et deixava retratat. Si són un clan i un negoci, que menys que anar tots a una en ocasions especials. Doncs no, resulta que les tribus de sang blava són com la resta dels mortals: es barallen, tenen misèries, guerres, conflictes. Fins i tot més que els plebeus. Per què? Perquè hi ha més interessos en joc. Enveges. Gelosia. Desconfiança. Odi i mentida. Això és una monarquia de portes endins, quan ningú els mira… perquè no es deixen. Sense fotos. Sense testimonis.

4 membres joves d'aquesta nissaga amb ADN royal han estat protagonistes per no assistir a un esdeveniment en el qual fins i tot hi havia dos desterrats a Abu Dhabi, Joan Carles i Froilán. També la Tia Pecu Irene, els Zurita o alguns Ortiz amagats per la porta del darrere. Ni rastre, però, la neboda de la branca Ortiz Carla Vigo, que sembla que es va estimar més anar a una festa de Halloween, tot i que el seu cercle ha dit que realment ni l'havien convidat. Dels Borbó, ni en Juan Valentín, ni el seu germà Pablo Urdangarin ni Victoria Federica. Aquest parell ho tenia clar: el seu pla alternatiu era molt millor. I ben lluny de Madrid.

Froilan Irene GTRES
Froilán i Irene arriben a la festa d'Elionor / GTRES

Tots sabem que Victoria Federica va anar al Perú a veure les corrides de toros del seu rotllet Álvaro Roca Rey. Últimament s'han vist sovint, o això sembla. De fet, hi ha hagut moguda per una portada de revista, cosa que ha fet témer els amics de la noia per la seva salut mental. Està claríssim que entre el maltractador d'animals i la filla de la infanta Elena hi ha una història intermitent. Que es regalen un homenatge quan es veuen, en pla moderns i openminded. Marro, vaja. No passa res. Però al final, queda com que t'has fotut 12 hores de vol a Lima per passar una nit de passió i evitar la gran posada de llarg de la futura reina i jefa de la família. Bé, el que seria bé, no en quedes. Ja pots anar fent després posts a Instagram dient-li guuuuuapa a Elionor, que no cola. Tens la creu, bonica.

Portada Fearless
Victoria Federica i Roca Rey / Fearless
Vic Leonor Insta
Victoria Federica a Elionor / Instagram

Ara, que la jove pseudoestrella virtual no ha estat l'única que ha fet aquest intercanvi: una cosina reina per uns quants arrumacos. La sorpresa és en Pablo, també culpable. Va volar a Múnic per passar els dies amb Johanna Zott, la seva xicota. La jove estudia un Erasmus a Alemanya, i allà gaudeix d'allò que últimament no tenia a Barcelona: intimitat. Tot és diferent, bucòlic i perfecte per a l'amor. I en Pablo es va agafar un avi emulant el pitjor exemple de la família, la Vic. Ains. La cosa és encara més al·lucinant quan, fa poques hores, s'ha vist el sempre guapo, formal i discret Pablo tornant a Madrid per assistir al dinar en honor a la iaia Sofia, que fa 85 anys força trista. Està molt bé, bon net. Però mal cosí i mal vassall. El republicanisme t'aplaudeix, però. Allà tot són aplaudiments.

Pablo i Johanna EP
Pablo Urdangarin i Johanna Zott / EP