Desconeixem a què dedica el seu temps lliure la princesa Elionor, algú a qui alguns, com l'ABC, veuen com algú "​superior genèticament". Fent vela, com el seu pare i les seves tietes, no consta. Jugant amb les companyes d'escola, tampoc. La seva mare no té tendència a permetre que les nenes es relacionin amb d'altres per por a filtracions i a fotografies que no controli. De moment, l'únic que ens consta és que li agrada el cinema d'autor. Concretament Kurosawa. I que la seva pel·lícula de capçalera és Los siete samuráis.

elionor palma 2019 GTRES

GTRES

No ens estranyaria que una jove de tretze anys a la que vesteixen com una nena petita, a la que difícilment veiem si no és agafada de la mà dels seus pares i que quan es decideix a deixar-se anar i respondre les preguntes dels periodistes, la seva mare la talla, encara passés l'estona jugant amb nines. I ara, la filla dels reis, té una nova a afegir a la cole, després dels esperpents perpetrats amb els seus pares.

nines felip leticia2

@afd_group

ninos felip i leti

@afd_group

L'empresa russa AFD Group fa un temps va comercialitzar amb la imatge dels monarques espanyols, una mena de Barbie i Kent borbònics que s'assemblaven com un ou a una castanya als seus models originals. Els dos creadors russos que hi ha rera la marca van confessar la seva fascinació pels reis. Però si els joguinaires tenen devoció per Felip i Leti, no volem ni pensar com deuen veure els seus pitjors enemics, perquè els ninos que els hi van fer provocaven entre terror i riure. Una mena d'Elsa de Frozen malhumorada i un galant de culebrot veneçolà de barba canosa i ulls d'un blau impossible. I a partir d'ara, ja es pot jugar a pares i a mares... i a filles. Perquè la mateixa empresa acaba de llençar al mercat la nina Elionor:

nina elionor

@afd_group

S'ha de reconèixer que la nena els ha sortit més semblant (no era difícil superar l'espant anterior). Pentinadet fifi, mig somriure permanent i bruseta de color claret com si estigués preparada per fer la primera comunió. Fins i tot, la promocionen sota l'aixopluc de la seva mare, no així del pare.

nina elionor2

@afd_group

Elionor ja pot jugar amb ella mateixa a ser reina. Veurem què passa amb la monarquia d'aquí a uns anys. El temps dirà si l'única que acaba sent reina és la nina.