Mentre el rei Joan Carles continua convalescent a la Clínica Quirón després de la seva dissetena operació, els membres de la seva família el van a veure de manera esglaonada i sense coincidir gaire entre ells. Visites de la reina Sofia, les infantes i els seus fills, tots amb la mateixa polsereta, el rei Felip amb Letícia i les nenes, el rei Felip amb Sofia, el rei Felip sol, com si anés a una sala de festes, Letícia amb el look del rifirrafe​ a Palma, Letícia amb Elionor, i així cada dia. Alguns minutets, no fos cas que si estiguessin molta estona al costat de l'emèrit. Com a mínim, hi ha 'algú molt especial' que està sovint donant-li la mà, tal i com van revelar a Sálvame. Després que dijous a la tarda el fill de Joan Carles anés a veure son pare amb la filla petita, que cada dia més, demostra que sembla molt més espavilada o menys encotillada que la seva germana gran, aquest divendres al vespre li tocava el torn a l'hereva.

leticia elionor2

GTRES

La reina i la princesa Elionor han anat a veure el pacient. A la sortida, i després d'una forta tempesta que va caure a Madrid, Letícia pren el torn de paraula: "Le hemos visto muy contento ya y muy hablador y esperando para ver cuando le dicen que puede volver a casa. Hoy ha hablado muchísimo, nos ha contado muchas cosas". Mentrestant, Elionor, darrere seu, amb el rictus de sempre, somriure pacient esperant que se li permeti obrir boca. Fins que Letícia comença a posar cara que ja n'està tipa de preguntes i es gira cap a la seva filla per fer el que feia abans, fer de periodista, i preguntar-li ella com ha vist l'avi.

leticia elionor hospital2

La nena, que tampoc es caracteritza per ser una oradora incontrolable, respon lànguidament: "Está muy animado y con ganas de volver a casa". Però la premsa aprofita: "¿Tienes ganas de que vuelva?". Leti comença a neguitejar-se. La nena respon. Però la premsa aprofita la veda i segueix fent: "¿Tienes ganas de volver al cole, también?". Elionor comença a respondre, però la reina la talla sense cap rubor, tement un tercer grau, per preguntar a la premsa si "¿Os ha pillado la lluvia?". Un gest esquerp que ha deixat la nena amb la paraula a la boca. Les càmeres de la revista ¡Hola! han captat el moment. Clica a la foto per veure-ho.

leticia elionor hospital

Si a algú li queden dubtes que tracten la princesa Elionor com si estigués en una bombolla, i que no volen que es desviï el més mínim del guió establert, ara n'hem tingut una nova mostra. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat