Només hi ha una cosa més carrinclona que la monarquia: els monàrquics. El diari ABC passa per ser més papista que el Papa i acostuma a tapar les vergonyes de la Corona amb articles llepons de qualsevol membre de la Família Reial. Però s'ha superat un dels seus columnistes catalans, Salvador Sostres, amb la columna titulada Leonor. Aquests en són alguns extractes: "Nuestra princesa Leonor es la belleza contra la barbarie de Twitter. La delicadeza, la clase, la feminidad sin querer parecer lo contrario, sin complejo de igualitarismo atroz, contra el horror del piercing y el tatuaje".

Elionor cabell llarg  GTRES

GTRES

El columnista es va fer famós per dir a la TV que li agraden les noies joves: "Esa tensión de la carne, esas vaginas que aún no huelen a ácido úrico, que están limpias". Expressions que li van costar una investigació del Defensor del Menor. Ara a l'article parla de l'hereva de 13 anys amb aquestes paraules: "Es la élite contra el menú de mediodía. Tú serás nuestra reina y el esplendor de un país se refleja en tu categoría, en tu gestualidad".

elionor camina efe

EFE

Tota la columna és classisme i supremacisme, fins i tot genètic: "Eres la superioridad genética contra el asalto de la turba". Sobre els gens barrejats dels seus avantpassats i les conseqüències de l'endogàmia sexual ja s'ha escrit. Es va arribar a preguntar a la biògrafa de la nena sobre una presumpta incapacitat d'Elionor.

elion or somriu hospital efe

EFE 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artículos de Sostres (@sostresarticulo) on

Sostres acaba escrivint: "Recuerda que un pueblo entero te necesita". Algun tuitaire li recorda que la seva passió per les menors no és nova:

El diari ABC sempre a l'avantguarda de la Corona. I Twitter posant-los a lloc.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat