El rei Joan Carles, després del seu tour per les espanyes, visitant els seus amics a Sanxenxo, anant a navegar amb un calçat especial per no fotre's una altra nata, passant per Vitòria per veure's amb el seu metge de capçalera i fent escala a Ginebra per veure si li poden arreglar del tot el malmès genoll esquerre, té coll avall que vol instal·lar-se a la ciutat suïssa, on està a prop de la seva filla la infanta Cristina i on també hi és una de les seves ex amants més cèlebres, l'empresària mallorquina Marta Gayá. Diu el seu entorn que està més que disposat a deixar d'una vegada per totes Abu Dhabi després de més de tres anys allà. Pobrissó ell, deu estar fart de la seva gàbia daurada on ha viscut a tutiplén, amb tots els luxes possibles.

Juan Carlos I en Abu Dabi
Joan Carles a Abu Dhabi

Aturem-nos precisament al lloc que ha acollit aquest tarambana després que el seu fill Felip i la seva jove Letícia li donessin la puntada de peu. Un dels hotels més exclusius i luxosos de la ciutat dels Emirats Àrabs, l'Emirates Palace, on el Borbó acostuma a ocupar la suite presidencial que costa 2.500 euros la nit... Calderilla per l'emèrit i la Casa Reial. Aquest hotel de cinc estrelles, fins que Joan Carles no faci les maletes de manera definitiva i es traslladi a Suïssa, continua sent la casa del Borbó. I seria curiós que si torna cap allà en les pròximes hores, potser es trobi pels passadissos amb una clienta inesperada. Pot ser sensacional una trobada entre tots dos a la cua del buffet o dins d'un ascensor. De qui parlem? De la meravellosa Maria Guardiola.

La filla de l'entrenador català del Manchester City i una de les influencers catalanes que cada dia que passa va tenint més seguidors ha compartits amb els fans a xarxes on es troba en aquests moments. I el destí triat és molt a prop de Joan Carles, tan a tocar que no seria estrany que coincidissin pels passadissos. Perquè a jutjar per dues publicacions en un stories, Guardiola es troba precisament al mateix hotel que el monarca. Mirin aquestes dues imatges, de l'habitació, on indica la ubicació, "Abu Dhabi. United Arab Emirates", primer on es veu el llit, el capçal i les dues tauletes de nit i després, amb més detall, el regal que li han fet, suposem que des del mateix hotel: un preciós ram de flors damunt del llit, i el comentari elogiós de la Maria: "Favourite place" (el meu lloc preferit).

maria guardiola
 
maria guardiola2
 

Una habitació que remet a una de les suites de l'hotel on porta temps vivint el rei Joan Carles. Aquesta:

hab
Emirates Palace

El capçal, el llit, els llums i el banquet que hi ha al davant són gairebé idèntics, cosa que fa pensar que tots dos es troben, doncs, al mateix hotel. Un resort de luxe, de cinc estrelles, que opera la cadena Mandarin Oriental. Un establiment que va obrir les portes el novembre del 2005 i que consta de 394 residències, incloses 92 suites i 22 suites presidencials. L'habitació més econòmica?: 279 euros. La majoria de les suites estan decorades amb or i marbre, a tot luxe. L'edifici principal principal acull un pis de marbre expansiu i una gran cúpula estampada a dalt, ressaltada en or. El pis de l'àtic té sis suites de governants que estan reservades exclusivament per a dignataris, com ara la reialesa, que és on s'allotja el rei emèrit. Les instal·lacions inclouen 2 àrees de spa, més de 40 sales de reunions, una platja de 1,3 km de llargada, un port esportiu, 2 pistes d'aterratge per a helicòpters, un saló de ball amb capacitat per a 2500 persones, diverses botigues de luxe i restaurants internacionals.

Emirates Palace0
Emirates Palace
Emirates Palace
Emirates Palace
Emirates Palace2
Emirates Palace
Emirates Palace4
Emirates Palace
Emirates Palace5
Emirates Palace
Emirates Palace6
Emirates Palace

Es trobaran Maria Guardiola i Joan Carles? Si és així, frisem perquè la influencer catalana ho immortalitzi en algun vídeo o foto.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!