Joan Carles menjant-se el terra... Tant li fa quan llegeixin això. L'emèrit, tot un expert en fotre's de lloros, representa com ningú això que la monarquía está por los suelos. No cal que ho juri. El Borbó és el royal que més nates s'ha fotut, que més vegades ha fet el ridícul protagonitzant plantofades que han donat la volta al món. N'hi ha per donar i per vendre. Sembla un habitual del Zona Zàping o de Vídeos de primera.

caiguda1
Joan Carles, per terra, per variar
caiguda rei joan carles GTRES
Joan Carles, per terra, per variar, mentre Letícia s'ho mira / GTRES
joan carles a punt de caure gest GTRES
Joan Carles, per terra, per variar / GTRES
rei joan carles caien EFE
Joan Carles, per terra, per variar / EFE
caiguda2
Joan Carles, per terra, per variar / YouTube
caiguda3
Joan Carles, per terra, per variar / YouTube

Els mastegots de Joan Carles són de traca. Les vegades que ha estat a punt de perdre la piñata són incomptables. Joan Carles ha estat més vegades en posició horitzontal que vertical, i no va amb segones. Imaginin si quan no tenia el cos com Robocop, ni tenia l'edat que té, ni les crosses formaven part d'ell, no parava d'anar per terra, què no li passarà ara que està com està, fet un quadre. I a Zarzuela han volgut posar-hi fil a l'agulla i dir hasta aquí. Volen evitar peti qui peti l'esperpèntica imatge de tornar a veure el monarca menjant sorra. I a Monarquía Confidencial s'han fixat en una de les mesures que han decidit aplicar, que s'ha pogut veure en la recent visita de l'emèrit a Galícia. Com és habitual, el Borbó ha tornat a Sanxenxo per fer el que més li agrada: no fotre un pal a l'aigua, anar de comilona en comilona y tiro porque me toca, veure's amb els seus amigotes Pedro Campos i companyia, o amb la seva filla Elena, i navegar. El bribón a bord del bribón.

joan carles
Joan Carles a Sanxenxo / Europa Press
DL u552570 012
Joan Carles / GTRES

Al citat mitjà s'han fixat en que el rei, en la seva estada a terres gallegues, ha utilitzat roba còmoda i esportiva per poder navegar millor. I en aquest sentit, "El rey emérito solo confía en una marca especializada: ‘North Sails’, que resulta ser una firma pionera en actividades de viento y agua". Una marca que sembla haver donat la clau per evitar mals majors del Borbó: “Esta marca dispone de un calzado excepcional para el rey, principalmente para evitar caídas. De ahí que tenga suela antideslizante, específica para actividades de vela”. Unes sabatilles model ‘Perfomance’, disseny confeccionat amb niló reciclat, d'assecat ràpid, que costen uns 150 euros i el més important, amb sola transparent, antilliscant, amb velcro, sense cordons, "dando mayor comodidad y seguridad al emérito, y cuenta con las siglas de la marca -NS- en su lateral". Potser li han posat això de NS per Ningún Sopapo más.

joan carles bambes
Joan Carles i el calçat anti-nates

La pròpia marca destaca que les relliscades “consumen tiempo y pueden provocar lesiones cuando atraviesas la embarcación”... Tornarem a veure Joan Carles per terra?

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!