Segons el digital Monarquía Confidencial, Joan Carles ja estaria a Espanya, on assistirà a la missa en memòria del seu difunt nebot Fernando Gómez-Acebo, mort als 49 anys, després de no haver anat al tanatori ni al funeral perquè es trobava de hihihaha a Bahrein veient una cursa de Fórmula 1 al costat del seu amigui Fernando Alonso. A falta de confirmació, estigui ja o estigui a punt d'arribar, aquesta serà l'excusa perfecta per l'emèrit per tornar a territori espanyol, on després té marcat en vermell a l'agenda anar al que més li agrada del món (bé, la segona cosa que més li agrada del món, després de les dones), és a dir, anar de regates a Sanxenxo i pujar a un vaixell a fer vela. Per cert, aquest dissabte al programa Col·lapse de TV3, les periodistes Lorena Vázquez i Laura Fa, 'Les mamarazzis', van tenir una intervenció hilarant amb Ricard Ustrell escenificant com seria la pujada a bord del monarca a un dels vaixells... 

Després de navegar, dinar i sopar amb els amics i no fotre un pal a l'aigua, el Borbó té una altra cita important, a Vitòria, on anirà a veure el seu metge de capçalera per una revisió mèdica i mirar que tot estigui a lloc. No sabem si entre les coses que li mirarà el doctor hi ha també la testosterona i la pulsió eròtico-festiva. Sigui com sigui, quan torni als Emirats Àrabs, no serà per massa temps. I és que ja els vam explicar a En Blau que Joan Carles té la ferma intenció de fotre el camp d'Abu Dhabi com més aviat millor, fer les maletes després de quatre anys al seu retir daurat i emprendre un nou viatge amb nou destí on viure als seus 86 anys. Espanya queda descartada, és un apestat, el seu fill Felip i la seva jove Letícia no el volen a prop. Per això ha triat un destí europeu, més proper a les seves escapades a la península. Quin? Suïssa.

Joan Carles Bahrein GTRES
Joan Carles GTRES

L'excusa oficial és estar més a prop de la seva filla Cristina, que viu també exiliada a Ginebra. A ningú se li escapa, però, que l'emèrit vol estar a prop dels seus 1800 milions d'euros en dipòsits bancaris i gastar-se'n bona part abans no els heretin les dues filles grans: "El rey emérito cambia de vida y abandona Abu Dabi. Según fuentes cercanas al monarca, aunque su residencia está fijada en Abu Dabi, Juan Carlos está viviendo ya de facto en Ginebra, la misma ciudad en la que vive su hija, la infanta Cristina. Así se acerca a España, donde su presencia es cada vez más habitual", han dit al programa de Telecinco Así es la vida. Però Vázquez i Fa, com dèiem, al programa de Ricard Ustrell, han posat el focus en un altre motiu de pes que té nom de dona. Una altra dona a qui veurà tant o més que a la seva filla Cristina.

Joan Carles Cristina GTRES
Joan Carles i Cristina GTRES

"Saps qui viu també a Suïssa, i per això el rei Joan Carles està cada vegada més allà?"... pregunta Lorena Vázquez. I la resposta té nom de dona. I d'amant. Una de les que més empremta va deixar en Joan Carles des que va tenir edredoning amb ella a esquenes de la seva dona Sofia (o no tan a esquenes, perquè no dissimulaven gens ni mica la seva passió): "Marta Gayá, que va ser la seva primera 'amiga entranyable', presumpta amant durant el període més llarg de temps, amb el respecte de Queca Campillo i d'unes quantes més, aquesta senyora mallorquina". Afegeix Fa: "La teoria que sempre s'havia pensat és que quan ell estigués prou fet pols com per acabar els seus dies, com els animals que van a morir a casa, els elefants, jo crec que Joan Carles vol fer pena a la gent que és monàrquica".

vazquez
Lorena Vázquez i Joan Carles / TV3
marta gaya joan carles tw
Marta Gayá i Joan Carles / Telecinco
Marta Gayá efe
Marta Gayá / Efe

Joan Carles, doncs, que vol apurar el que li quedi recordant vells temps. I què millor que a Suïssa, on hi ha una de les ex que més li han marcat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!