Maria Guardiola enamora. Fa poc, mostrant el tatuatge que té al braç i emocionant amb una frase en català, tota una declaració d'intencions: "No deixis que ningú et talli les ales".

A la influencer catalana filla de Pep Guardiola no hi ha ningú que li talli les ales. És més, ara acaba de volar, això sí, dins d'un avió, i se n'ha anat a un racó de món meravellós. La Maria acaba d'agafar un vol ni més ni menys que cap a la ciutat dels gratacels, la gran poma, Nova York. Dues imatges acabada d'aterrar ho acrediten, així com l'amor que sent per una ciutat única al món. Dues imatges des de l'habitació de l'hotel on s'està, una de dia, l'altra de nit. En qualsevol cas, dues imatges que generen una enveja sana en els que ara pagaríem el que fos per teletransportar-nos allà. Un Nova York, per cert, on la influencer ha estrenat una peça de roba que la torna boja, uns texans que ha lluït orgullosa en aquesta sessió de fotos que ha publicat:

mariany
 
mariany2
 

Espectaculars les vistes de Guardiola, i no menys espectacular el regal que li han fet en ple vol i que ha mostrat als seus seguidors a xarxes. Ni més ni menys que un preciós ram de flors, com ella diu, "flowers above the clouds", flors damunt dels núvols. Un bonic ram de flors blanques, roses i violetes que ha agafat orgullosa, ella portant un vestit de color blanc i mirant el ram i per la finestra, esperant arribar al seu destí. I què millor si abans d'arribar a Nova York algú que t'estima molt et sorprèn amb unes flors com aquestes.

Segur que no serà l'única sorpresa que espera a la Maria allà. Probablement també es deixarà caure, en bona companyia, per algun dels restaurants imprescindibles que hi ha a The City, algun local on gaudirà d'una bona manduca. I és que un dels petits plaers de la vida de la Maria és anar sempre que pot als millors establiments i menjar delicatessen i plats d'aquells que no se t'obliden mai. I com a mostra, un botó:

Com cantava el gran Sinatra, "Start spreadin' the news. I'm leavin' today. I want to be a part of it. New York, New York"... La Maria, que vol formar part de New York, i els seus fans, encantats que ella formi part de les seves vides.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!