Els reis Felip VI i Letícia es trobaven en les seves vacances privades amb Elionor i Sofia quan van succeir els atemptats de Barcelona i Cambrils. El monarca va ser el primer en posar rumb a la capital catalana, mentre Letícia arribava l’endemà per assistir als actes commemoratius a les víctimes.

Són molts els mitjans que encara es pregunten on han estat els Reis aquests dies. Després de les tradicionals vacances de la Família Reial a Mallorca, ja fa uns anys que posen la directa cap a un lloc desconegut. De fet, Vanitatis assegura que hi arriben amb noms falsos i sota extremes mesures de seguretat per no deixar ni rastre.

Reis a Mallorca 3  EFE

L’estiu passat van apuntar que havien escollit Portugal com a destinació, tot i que alguns mitjans els van situar a Croàcia i d’altres, a la costa italiana de Salento. Sembla que la zona mediterrània seria la seva preferida, però sigui on sigui, segur que han tingut molta cura de no deixar-se veure.

Reis a Mallorca 10  EFE

No com el rei Joan Carles I, la infanta Elena i els seus fills; que han estat fotografiats gaudint d’uns dies junts al País Basc mentre la reina Sofia segueix a Mallorca amb la seva germana.

En aquesta ocasió, molts creuen que han tornat a escollir una destinació amb platja, però en un país més llunyà; cosa que explicaria que els Reis triguessin en arribar a Barcelona. 

No sabem encara si Felip VI i Letícia acabaran confessant on han passat aquestes darreres setmanes, però han rebut moltes crítiques de nou en amagar-ho.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat