Màxima expectació la que hi ha a palau per veure la nebodíssima Victoria Federica concursant en un programa de televisió. La presència de Vic a El desafío d'Antena 3 té nerviosa Zarzuela, esperant veure com li va amb les proves i sobretot, que no fiqui els peus a la galleda parlant més del compte sobre la seva família. Una de les ovelles negres dels Borbons ha entrat al concurs i ja veurem com li va amb el 'Pole dance, el balancín mortal o la escafandra imposible'. De moment, no sembla que hagi començat amb bon peu, a jutjar per les primeres gravacions i impressions, ja que diuen d'ella que té "Dificultades para expresarse correctamente. Le cuesta hablar en público y explicar cómo se siente en las entrevistas del formato". Que traduït vindria a ser: calladita estás más guapa.

el desafio
Victoria Federica a 'El desafío' / Antena 3

Mentrestant, la neboda de Felip està concentrada en fer-ho bé, allunyada de qualsevol distracció sentimental. A la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar se li coneixen només dues parelles formals, el torero Gonzalo Caballero, amb qui va partir peres l'any 2019, i el DJ Jorge Bárcenas, després d'haver sortit tres anys i que es va acabar a mitjans del 2022. A banda d'això, niente. Però sí moltes amistats especials. L'última, amb un guapèrrim noi. Tot i que l'entorn de la tarambana assegura a Vanitatis que està soltera "al 100 %", se l'ha vist molt a gust amb un jove. Vic acaba de gaudir d'unes vacances a Sri Lanka amb dues de les seves millors amigues, Rocío Laffón i Marta Ezcurra, i al seu retorn, s'ha mostrat sorprenentment agradable amb els periodistes, ella que acostuma a vomitar-los-hi a la cara quan els veu.

A l'arribada a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas des de l'illa de l'oceà índic, propera i divertida, li han preguntat a Victoria Federica per "tu nueva ilusión", i ella ha respost un "Uy sí, cada día me ponéis una". De qui es tracta? D'un "tonteo entre Victoria Federica y Míster España 2022, Rubén Gaitán". Segons Socialité, es van conèixer fa dos anys durant la celebració d'un festival a Marbella on ell era cambrer. I després, "habrían mantenido el contacto y coqueteado a través de las redes sociales" sense que la cosa anés a més.

El més curiós d'aquesta relació entre Victoria Federica i Rubén Gaitán és el sobrenom com ella es refereix a ell. Una paraula molt carinyosa que en un altre context, podria ser vist com a picant. I és que el jove malagueny ha estat batejat per Vic com a 'limoncito'. Per què? Perquè "durante el evento, ella únicamente habría bebido agua con limón exprimido y la broma habría quedado entre sendos protagonistas". No sembla, però, que limoncito esté por la labor d'esprémer la seva relació amb la jove Borbó: "actualmente ni tan siquiera lo sigue en sus redes sociales. Está soltera y no tiene intención, por el momento, de cambiarlo. Está feliz y con otras prioridades”, diu l'entorn de Victoria Federica, que també està amb la mosca rera l'orella amb que Gaitán "estaría aprovechando su breve contacto con la influencer para intentar conseguir su objetivo de alcanzar la fama. Siempre ha querido salir en televisión y que le reconozcan por la calle. Lleva tiempo intentándolo"... 

Què diu ell?: "Podéis pensar lo que queráis. No intento alcanzar la fama con esto ni mucho menos, a mí me va bien a día de hoy. Victoria y yo sabemos el tipo de relación que tenemos”... Limoncito amarg.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!