Joan Carles esquitxa de corrupció tota la família reial. El rei emèrit atorga a tots els nets la legitimitat de succeir-lo com a cap de l'Estat. Tots tenen opcions en la línia successòria i la justícia esta investigant alguns dels vuit nets  perquè hi ha indicis que es van beneficiar de les targetes black: milions en paradisos fiscals dels quals alguns nets disposaven amb una VISA negra, sense declarar a Hisenda. La Fiscalia només ha filtrat que dues de les netes no tenen res a veure: Elionor i Sofia. Els altres sis sota sospita. Ja es publica el primer nom: Victoria Federica.

victoria federica cavall gtres

Victoria Federica, GTRES

Segons El Confidencial, La yegua de Victoria Federica se investiga por blanqueo. L'euga Dibelunga no ha blanquejat sinó que l'avi o la mare, la infanta Elena, van regalar l'animal a Victoria Federica pagat per un preu molt superior a 10 mil euros que surten de paradisos fiscals. Escriu el digital "El animal y su mantenimiento fueron pagados con el dinero que el millonario mexicano entregó al rey a través de un coronel del Ejército del Aire que hacía de testaferro". Quan la neta tenia 16 anys li van regalar aquest cavall.

joan calrs nets GTRES

Joan Carles i els seus dos nets grans, GTRES

Victoria Federica ja té 20 anys i surt a la premsa com a beneficiària de diners opacs. "Zarzuela aseguró entonces que Dibelunga había sido adquirida por la infanta Elena pero se negó a dar más explicaciones alegando que, en ese momento, Victoria Federica era menor de edad".  Casa Reial va mentir: qui va pagar l'animal no va ser Elena sinó el testaferro de Joan Carles: "Costeó supuestamente de manera irregular decenas de gastos como tratamientos médicos, vuelos, estancias en hoteles y restaurantes. Pero la yegua demuestra que también fueron disfrutados por otros miembros de la familia del rey".

 

joan carles net GTRES petó

Joan Carles fa un petó a un dels nets, GTRES

L'euga es va pagar l'any 2015, quan Joan Carles ja havia abdicat i NO estava protegit per la immunitat del cap de l'Estat. Un nou cas judicialitzat en mans de la Fiscalia del TS. Dels vuit nets, cinc són majors d'edat. Tots excepte Elionor, Sofia i la nena Urdangarin. La primera esquitxada és Victoria Federica, que pot ser citada a declarar com a beneficiària dels milions opacs. Els Borbons han trepitjat merda (de cavall).