Victoria Federica continua amb la seva atapeïda agenda, plena de cites on bàsicament no fot ni brot. Treballar? Què? Com? Qui? Aquesta paraula és una absoluta desconeguda al vocabulari de la princeseta dropa, no ha pencat ni per equivocació. Ara, que no para. Que si un viatge de plaer per fotre la cosina i la tieta, que si em colo en un photocall, que si un desparrame, una corrida de toros, una desfilada, un iot, un piti i un patinet, un morreig amb carabina o un sopar de luxe on el que menys importa és el mateix sopar. Aquesta última activitat és la que duu a la portada la revista Diez Minutos, i gràcies a la qual hem descobert la nova adquisició de la presumpta influencer: un xicot molt conegut a la gresca madrilenya. Un pijo malote, vaja. Entre ells hi ha química, si més no al paio se'l veu molt disposat. Un galant, quina delicadesa. Alguna cosa en voldrà. Potser la pedrea de l'herència de l'avi Juancar. Sí, som malpensats.

Aquest projecte de gendre de la infanta Elena és la gran novetat del currículum de la jove de 23 anys. L'hem vist amb el dj viejoven Jorge Bárcenas, amb el torero cornejat Gonzalo Caballero, el pilot de motos català Albert Arenas i, de manera intermitent alhora que intensa, amb un altre maltractador d'animals, el peruà Roca Rey. Res ha quallat, pel motiu que sigui. La constància mai no ha estat un dels seus punts forts, s'acaba avorrint. Això quan no són ells els que acaben fins al capdamunt de la criatura, clar. Veurem si d'aquesta aventureta retratada a les revistes del cor surt alguna cosa de profit i Elena col·loca a la nena, o si és un trofeu de caça més de la Marichalar. 

 

A la infanta, però, sempre li quedarà una bala en la recambra. Si l'èmul de Froilán li surt rana, cosa que ni cotitza a les cases d'apostes, hi ha una alternativa a la desesperada: un aristòcrata portuguès. Un príncep sense corona, un que no regnarà mai, per molt que els pocs monàrquics d'aquell país tinguin somnis humits sobre la reinstauració. Parlem d'Alfons de Bragança, té 27 anys, i alguns s'han empatollat força després de la visita de la Vic a una competició de Moto GP fa uns mesos. Especialment, un sector de la premsa portuguesa, que també vol col·locar a la criatura. El programa 'Y Ahora Sonsoles', però, ha punxat el globus: "Ni siquiera se conocen". Tampoc és que l'Alfons tingui bon cartell: "Le llaman el príncipe bombero, porque es muy serio y aburrido".

La possibilitat remota de marro entre la tarambana borbona i el moble narcòtic braganç és més una qüestió de fe que de la més petita versemblança: "Vic sería la novia ideal porque al príncipe Alfonso le falta algo de vida y creen que esas dos personalidades tan dispares podrían hacer que el uno equilibre al otro. Es una fantasía emparentar a la corona portuguesa con la española, que es muy popular allí", explica el digital Informalia fent palmes. Imaginació al poder. Però de fets reals, cap. Elena continuarà soltera i sense gendres. Com a molt, tindrà una nora, Mar Torres. El tema de la Vic és molt més complicat. Patiran.

Froilán, Elena y Victoria Federica efe
Froilán, Elena i Victoria Federica / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!