Abu Dhabi s'ha convertit en l'amagatall perfecte per a Froilán. Ningú sap ben bé el que fa allà, està protegit, envoltat de luxes. El fill tarambana d'Elena de Borbó i Jaime Marichalar tenia els seus recels quan li van comunicar el desterrament amb l'avi Joan Carles, però al final s'està demostrant la utilitat de la mesura. La llunyania del desert ens fa oblidar de la seva peculiar existència, cosa que aprofita per blanquejar la seva imatge i presentar-se com un home de profit. Només tenim notícies fresques quan es mou dels Emirats, quan surt de l'àrea de confort. Com a la seva recent visita a Madrid per assistir a la festa d'aniversari de la princesa Elionor, esdeveniment històric massa feixuc per a la seva germana Victoria Federica o per al plusquamperfet Pablo Urdangarin. Va venir, va complir, va desparramar i va marxar amb la mateixa roba. Els canvis, xino-xano.

Tanmateix, resulta que setmanes després que abandonés territori espanyol, s'ha tornat a parlar d'ell. I tot gràcies al moviment públic d'una exnòvia. La més coneguda, la més duradora, i amb la que no va acabar del tot bé a les acaballes de 2021. Parlem de Mar Torres, companya a les aules, a gresques i al floriment de l'amor romàntic. L'hereva d'un imperi alimentari no es va prendre gens bé les imatges d'en Pipe en pla galán amb una coneguda, Belén Perea. Els va agafar en un període de suposada reconciliació, després d'una temporada allunyats. Aquella cita va acabar definitivament amb la seva història. 

Froilán discutint amb Mar Torres GTRES
Froilán discutint amb Mar Torres / GTRES

Definitivament? Podria ser que no del tot. La càmera blindada que és Abu Dhabi té una escletxa, les xarxes socials. Una foto els delata: la Mar està en Abu Dhabi. Està fent una gira per la zona, i ha acabat a la mateixa ciutat que el seu ex. Ha visitat la gran mesquita del xeic Zayed, un indret impressionant. Té profundes conviccions religioses, segur que ha gaudit molt de l'experiència. El reportatge fotogràfic ho acredita. Però clar, això no li importa gairebé a ningú. Només hi ha ulls, cervell i boca per a la reaparició de Torres a territori Froilán. A Telecinco, per exemple, no han deixat passar l'oportunitat, i el programa 'Fiesta' s'ha posat les botes. Ho donen per fet. A diferència de la bomba Chenoa, però, han optat per una altra mecànica per atrapar l'espectador. L'enquesta. S'ho han treballat poc, tot s'ha de dir.

Dues consultes a les xarxes socials de l'espai d'Emma García: "¿Qué pareja ha vuelto tras varios años separados?" Tres possibilitats en cadascuna d'elles. Isabel Pantoja i Julíán Múñoz, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa o Froilán i la seva ex, en una. En l'altra, la Panto i l'exalcalde, Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó, i novament Pipe i Mar. No cal ser el més llest de la classe per saber la resposta, perquè abans regnarà Froilán a Espanya que veurem a la tonadillera de la mà de Cachuli. Telecinco ha estirat la cosa tot el que ha pogut, però són faves comptades. Sembla que, finalment, tindrem seqüela. Si serà d'amics o d'alguna cosa més, anirem explicant-ho. Quin cap de setmana, tu.

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!