Victoria Federica ha passat aquesta setmana per territori comanxe: Catalunya i Barcelona. Era la gran atracció de la desfilada de la marca Pronovias a la Bridal Fashion Week, que la va portar sense reparar en despeses per tenir-la a primera fila. Diuen que no ha cobrat pel 'bolo', una raresa, perquè és així com ara es guanya la vida (al marge dels regals de l'avi Joan Carles, és clar). El que sí cobrava era el seu nòvio, Jorge Bárcenas: 3.000 euros per punxar a la festa posterior. Van en pack, tot i ser una parella en crisi. De fet, asseguren que la Vic va exigir la revista 'Hola!' que no se'n fes ressò d'aquest extrem: els podien espatllar el negoci. La premsa preocupa i molt a aquests protagonistes: se senten assetjats. Per això fan numerets, com entrar per la porta de darrera del pavelló italià de la Fira de Montjuïc per evitar situacions incòmodes. Malauradament per a ells no ho van aconseguir pas. 

La influencer royal va lluir les seves millors gales a la cita, eclipsant evidentment a Bárcenas, que triomfarà posant discos però que de fotogènia va justet. Anava vestit de bodorrio, no de desfilada. Mira que va tenir temps i recursos per anar més polit: no tenien res a fotre a Barcelona durant tot el dia, perquè no ens els imaginem fent turisme o gaudint de la bellesa de la capital del país. Van passar la jornada al luxós hotel Miramar amb tot pagat per l'empresa de núvies. Ella, en sessió de maquillatge, perruqueria i vestuari eterna, gaudint d'obsequis i detallets a l'habitació, traient llustre a la bandereta espanyola del seu fatxamòbil. Tancada al seu castell de privilegiada, vaja. Ell... ni fava, ni ganes de saber-ho. 

Victoria Federica maquillaje peluqueria Barcelona @vicmabor

Victoria Federica en plena sessió de maquillatge i perruqueria a Barcelona / @vicmabor

Victoria Federica movil facha en Barcelona desfile Pronovias GTRES

Victoria Federica i el seu fatxamòbil a la desfilada de Pronovias a Barcelona / GTRES

Un cop a la desfilada, en la que hi participava Esther Cañadas i en la que hi havia d'altres famoses i famosetes com Alejandra Prat, Irene Rosales o Carmen Lomana, van plantar-se al photocall sense gaire esma. Era un tràmit que volien matar ràpid, no volen atenció, ja saben. Era un moment crític perquè al marge dels fotògrafs i dels flaixos, allà hi havia periodistes. I com que van d'inaccessibles per la vida, els van bombardejar a preguntes que volien evitar. Aquesta vegada els trets no anaven tant per la Família Reial, sinó que ells eren els protagonistes. Ells i la seva relació sentimental de dos anys. "¿Hay crisis?", "¿cómo estáis?", "¿habrá boda?". No van obrir la boca, és clar. Però una altra frase va provocar el ridícul. Sobretot el de Bárcenas, un artista.

Victoria Federica y Jorge Bárcenas en Barcelona Pronovias GTRES

Victoria Federica i Jorge Bárcenas al photocall abans del numeret de torn / GTRES

'Informalia' explica com els paparazzi els cridaven amb tota la conya del món "¡Daos un besito!", a veure si colava. No va haver-hi petó, ni molt menys. Però la petició va tenir un altre efecte inesperat: veure com el discjòquei Bárcenas desapareixia a tota pressa de la catifa vermella, fugint en un "cames ajudeu-me" de manual. Va deixar sola Victoria Federica, que va continuar posant amb aquella joie de vivre que l'ha fet tan famosa. Nóvio a la fuga. Un xou. 

Victoria Federica y Jorge Bárcenas numerito Barcelona GTRES

Victoria Federica i Jorge Bárcenas, fugida a Barcelona / GTRES

Com que a Vic i Jorge li agraden tant els toros, recordarem la cançoneta: "Manolete, manolete, si no sabes torear, pa´ que te metes..."