Victoria Federica Marichalar i Irene Urdangarin van en tàndem. Les cosines tenen una relació especial, la petita de 18 anys adora la gran de 22. A la filla de Cristina li fascina el tipus de vida de l'altra, les festes, les xarxes, el luxe i l'exhibicionisme. Una atracció que va fer saltar les alarmes, però que amb la majoria d'edat de la benjamina d'Iñaki Urdangarin és més difícil d'aturar. Malgrat viure a molta distància, una a Ginebra i l'altra a Madrid, últimament s'han vist sovint. Grècia, Suïssa, Espanya... I què ha passat? El més normal: que s'han anat de festa juntes.

La germana de Froilán no ha parat aquest estiu. No ha parat de fotre's la gran vida a Eivissa o a Marbella. També ha anat als toros, clar, no podria sobreviure sense la dosi de maltractament animal. Recentment ha estat veient a Roca Rey, el mig-noviet peruà, qui ha patit unes quantes cornades aquests mesos. I parlant de nòvios, rotllos i aquí te pillo aquí te matos, tampoc ha descuidat aquesta parcel·la. Què va. I amb ajuda de càmera.

Victoria Federica barco GTRES
Victoria Federica, estiu a tot drap / GTRES

Irene, carabina de Victoria Federica, passió en un karaoke

El terme carabina fa referència a la persona que antigament acompanyava les parelles per evitar que fessin res en públic. Res del que s'imaginen, sí. És un concepte ranci, una mica classista, passat de moda. I per això precisament és perfecte per a Victoria Federica, tan costumista en alguns aspectes de la seva existència. Ara bé, ha adequat la funció de la carabina als seus gustos i necessitats. Algú que t'acompanya fins que arriba el moment de deixar-lo tirat per embolicar-te amb un tercer. Exactament el que va fer la filla d'Elena a finals de juliol a Madrid, quan es va presentar encaputxada i amb escortes en un karaoke. La seva acompanyant també anava camuflada, Irene Urdangarin. L'estava traient de marxa per primera vegada en la seva edat adulta. I va veure coses.

Irene Urdangarin GTRES
Irene Urdangarin / GTRES

La cosina gran deixa tirada a la petita per embolicar-se amb un noi ros

Va veure, segons el programa 'Y Ahora Sonsoles', com la influencer l'abandonava per morrejar-se amb un noi ros (molt ros, insisteixen al programa, com si es tractés d'una atracció del circ). No va ser un fitxatge fet in situ, sembla ser que formava part de la colla. El tenia fitxat, i quan va veure el moment, es van deixar anar davant els morros de la Irene, que prenia apunts del modus operandi de la seva ídola. La Vic l'havia utilitzat per anar de cacera, com si allò fos un documental de natura. Segur que aquest comportament farà molta gràcia a Cristina de Borbó, que ja tenia la mosca darrera l'orella amb la filla de la seva germana. No s'equivocava.

Irene, quan més lluny, millor.