Ja fa una setmana que Iñaki Urdangarin dorm a presó, una primera etapa que està suposant tot un malson per la família. Molta gent encara es fa creus del seu ingrés i d’altres posen en dubte que realment hi sigui... El punt comú entre tots? Que sobta que no s’hagi publicat cap fotografia de l’exduc de Palma entrant-hi.

Ara bé, aquests rumors estan perdent pes en començar a aparèixer els primers testimonis de gent que l’ha vist dins del centre penitenciari. Les primeres informacions asseguraven que havien sentit a Iñaki demanar-li a la infanta Cristina que no vagi a visitar-lo, negant-se al dret de fer un vis-a-vis. El basc no voldria que els mitjans la veiessin sotmetent-se a aquest mal tràngol, volent que no empitjori encara més la seva imatge.

Cirstina i Urdangarin  GTRES

GTRES

Però també s’ha sabut que està sol com un mussol, passant aquests primers dies sense relacionar-se amb gairebé ningú i passant-ho malament vivint en una profunda solitud. Netejar el seu lavabo, resar i reflexionar seria la seva nova rutina.

Si la Infanta insistís en voler aprofitar l’habitació que els ofereixen per tenir una estona d’intimitat, podrien posar-se al dia i animar-se mútuament. El reglament de la presó els permet despullar-se íntegrament, tenint com a única prohibició que les visites entrin menjar als presos.

Però segons les últimes informacions sobre l’estada d’Iñaki a presó, sembla que això no seria un problema. Ens referim als últims testimonis amb els quals ha pogut parlar La Vanguardia, que comparteix les impressions d’alguns familiars de diverses preses.

Aquests visitants haurien pogut veure Urdangarin, assegurant al mitjà que està desanimat i apagat però content amb el menjar que li serveixen: “Li agrada molt el menjar. Que no es preocupi la Infanta que sortirà alimentat, està molt ben cuidat. A presó s’ofereix un menjar amb més substància i més fort”.

urdangarin gos suissa  GTRES

GTRES

Un missatge tranquil·litzador que de ben segur alleugereix una mica Cristina. Què passarà entre ambdós? La veurem anar a visitar-lo o no, finalment?